Πέτρος Φιλιππίδης: Η ώρα του εισαγγελέα για τον ηθοποιό - Τι θα ζητήσει ο δικηγόρος του
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ώρα του εισαγγελέα για τον ηθοποιό - Τι θα ζητήσει ο δικηγόρος του

Προθεσμία αναμένεται να ζητήσει και να λάβει από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης που έχει λάβει κλήση προκειμένου να παρουσιαστεί σήμερα για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες του ίδιου αδικήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ραντεβού του εισαγγελέα με τον ηθοποιό θα μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία, προκειμένου να λάβει την δικογραφία, να την μελετήσει και να προετοιμάσει τις έγγραφες εξηγήσεις του. Μάλιστα, δεν αναμένεται να προσέλθει ο ίδιος, αλλά να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας προβλέπεται προθεσμία ακόμη και ενός μήνα, για τον ύποπτο.

Ο ηθοποιός ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Οι περισσότερες καταγγελίες που έφτασαν από το ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν παραγεγραμμένες, με την δικαστική οδό να ανοίγει μετά τη δεύτερη επίσκεψη του προέδρου του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα, στην Εισαγγελία. Ανάμεσα στις καταγγελίες που είχε παραδώσει, βρέθηκαν και δυο «ενεργά» κακουργήματα σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Τότε, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι υποθέσεις αφορούν σε απόπειρες βιασμού.

Ωστόσο, η μία από τις δύο καταγγέλλουσες όταν κατέθεσε στον εισαγγελέα φέρεται να περιέγραψε πράξεις βιασμού, αλλάζοντας τελικά την κατεύθυνση της έρευνας για την συγκεκριμένη υπόθεση. Η γυναίκα φέρεται να ότι πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στο θέατρο Ήβη προκειμένου να την δει για ένα ρόλο. Όμως, σύμφωνα με όσα να κατέθεσε, εκείνος μετά από την συζήτηση που είχαν, φέρεται να την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων, που συνιστούν βιασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved