Η Ελένη Μενεγάκη έφερε το... καλοκαίρι! Τα... χάσαμε με τις νέες φωτό της!
Showbiz

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε το... καλοκαίρι! Τα... χάσαμε με τις νέες φωτό της!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να χαμογελά αυτόν τον καιρό αφού διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. 

Ξεκουράστηκε, ξέφυγε από μία ρουτίνα πολλών χρόνων, νιώθει δημιουργική, σύντομα θα κάνει και σημαντικές αλλαγές στην προσωπική της ζωή, μετακομίζοντας στον νέο της σπίτι, από τα Μελίσσια στην Κηφισιά ενώ ξεκινάει να ετοιμάζει και την τηλεοπτική της επιστροφή.

Θυμόμαστε όλοι άλλωστε τα δάκριά της αλλά και τη βαθιά συγκίνησή της τον περασμένο Ιούλιο στην τελευταία εκπομπή της στον Alpha. Τότε είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα παραμείνει εκτός τηλεόρασης, αφήνοντας όμως ένα παραθυράκι επιστροφής της.

Και να που με το Mega άνοιξε... διάπλατα αυτό το παραθυράκι και πλέον είναι γεγονός ότι η Ελένη επιστρέφει, μιας και είναι επίσημο μετά και την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες"!

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες. Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022"!

Μετά από τέτοιες εξελίξεις γιατί να μη χαμογελά η όμορφη Ελένη που έτσι και αλλιώς μας χαρίζει πάντα το πιο γλυκό της χαμόγελο...

Σήμερα ανάρτησε μία υπέροχη σειρά φωτογραφιών με την ίδια σε απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση να μας χαρίζει και πάλι αυτό το χαμόγελό της.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved