Φιλίτσα Καλογεράκου: Η απόπειρα ληστείας, ο ξυλοδαρμός και το αυτόφωρο - Τι λέει στο gossip-tv
Showbiz

Φιλίτσα Καλογεράκου: Η απόπειρα ληστείας, ο ξυλοδαρμός και το αυτόφωρο - Τι λέει στο gossip-tv

Αποπειράθηκαν να ληστέψουν τη Φιλίτσα Καλογεράκου και μάλιστα μέρα μεσημέρι στην περιοχή όπου μεγάλωσε και ζει, στα Σεπόλια.

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία τα λέει πάντα όλα «έξω απ' τα δόντια», δεν δίστασε να αποκαλύψει μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όσα βίωσε.
Τι ακριβώς συνέβη δηλαδή την ώρα που έβγαλε τον σκύλο της βόλτα.

«Εχθές το μεσημέρι μου επιτέθηκε νεαρή ρομά για να μου κλέψει την τσάντα. Την πήρα χαμπάρι και όταν άρχισα να φωνάζω να καλέσει κάποιος την αστυνομία, για να ξεφύγει με χτύπησε στο χέρι και στο πρόσωπο. Ευχαριστώ τους περίοικους και την αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση τους», έγραψε χαρακτηριστικά η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που το gossip-tv.gr είχε με την ηθοποιό, μας δήλωσε αποκλειστικά:

«Η κοπέλα που αποπειράθηκε να με ληστέψει είναι 15 χρονών και είχε ήδη «παρελθόν» και 7 προσαγωγές. Φυσιογνωμικά τη γνώριζα. Όταν αντιλήφθηκα ότι μου άνοιξε την τσάντα και πήγε να με ληστέψει, της κράτησα το χέρι, την ακινητοποίησα, άρχισα να φωνάζω κι εκείνη με χτύπησε στο πρόσωπο για να ξεφύγει. Μαζεύτηκε κόσμος, ήρθε η αστυνομία και την πήραν αυτόφωρο. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το χέρι μου δεμένο, έχω και κάποια σημάδια στο πρόσωπο και πονάω. Έδωσα κατάθεση στο Τμήμα και τη Δευτέρα θα πάω για ιατροδικαστική εξέταση».

Και συνέχισε: «Πριν από εμένα πήγαν να κλέψουν και μια γριούλα. Μέρα μεσημέρι. Αυτό συνέβη 13:15. Το είπα δημόσια γιατί δεν θέλω να ζω μέσα στο φόβο και να τρέμω όταν κυκλοφορώ μέσα στην γειτονιά μου.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved