Γιώργος Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του! Οι πρώτες εικόνες από τη Δράμα για το τελευταίο «αντίο»
Showbiz

Γιώργος Καραϊβάζ: Σήμερα η κηδεία του! Οι πρώτες εικόνες από τη Δράμα για το τελευταίο «αντίο»

Στις 15,00 το μεσημέρι, στην Καλλίφυτο, ένα χωριό έξω από το Δράμα θα πουν σήμερα, το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρσκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. 

Η είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου έχει σοκάρει τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του από δύο άντρες, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν να επιστρέψει από τη δουλειά του, την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, στο Star.

Οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε δίκυκλο μικρού κυβισμού

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νεκροτομής ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να προστατευτεί.

Ήδη από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί συγχωριανοί του στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται λίγο έξω από την κοινότητα της Καλλίφυτου και περιμένουν να συλλυπηθούν τους οικείους του μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια.

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή του Open TV «Έλα χαμογέλα» ο Θανάσης Φυλακτός, δημοσιογράφος του Star Βορείου Ελλάδος συγκλονίζει η ανάρτηση της αδελφής του η οποία ταξίδεψε από το εξωτερικό όπου ζει μόνιμα για να παραστεί στην κηδεία του αδελφού της.

«Αγόρι μου, αδελφούλη μου, δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή. Για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός, δεν μπορώ να σου πω καλό παράδεισο γιατί δεν ήσουν γι' αυτό το ταξίδι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της αδελφής του δολοφονηθέντα.

Δείτε στο βίντεο τις πρώτες εικόνες από τη Δράμα όπου σε λίγες ώρες θα αποχαιρετήσουν στενοί συγγενείς και φίλοι τον Γιώργο Καραϊβάζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved