Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα με φίλες στη θάλασσα - H φώτο της εγκυμονούσας με μπικίνι
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα με φίλες στη θάλασσα - H φώτο της εγκυμονούσας με μπικίνι

H Χριστίνα Μπόμπα απόλαυσε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μία βόλτα δίπλα στην θάλασσα με τις φίλες της.

Η Χριστίνα Μπόμπα έστειλε το απαραίτητο μήνυμα και πήγε βόλτα στην θάλασσα και δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο δίπλα στο κύμα δείχνοντας μας πόσο χαρούμενη είναι.

«Feeling so happy», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ δημοσίευσε και δύο στιγμιότυπα με τις φίλες της να απολαμβάνουν τη θέα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα και στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε πρώτη φορά για την εξωσωματική που έκανε.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο”, είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Και είχε τονίσει: «Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχειλίζει από παντού».

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους, αφού σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η Χριστίνα απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της και δημοσιεύει καθημερινά υπέροχα στιγμιότυπα όπως χθες που πήγε βόλτα με τις φίλες της, αφού ο Σάκης είχε γύρισμα για τη Φάρμα. Δες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved