Γιώργος Καραϊβάζ: Οδύνη και σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο»
Showbiz

Γιώργος Καραϊβάζ: Οδύνη και σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο»

Στενοί φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί του Γιώργου Καραϊβάζ είπαν στον δολοφονηθέντα δημοσιογράφο το τελευταίο «αντίο».

Στο γραφικό παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής λίγο έξω από την κοινότητα της Καλλιφύτου στη Δράμα, εκεί όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε όνειρα ο δημοσιογράφος, γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο ενός δράματος.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, ήταν επιθυμία του ίδιου του Γιώργου Καραϊβάζ να ταφεί εκεί, καθώς ήταν ένας τόπος που λάτρευε.

Οι συγχωριανοί του που τον γνώριζαν αλλά και πολύ στενοί φίλοι και συνάδελφοι και βέβαια η οικογένειά του, η μητέρα του και η αδελφή του η οποία ζει στο εξωτερικό και ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά για την κηδεία, συγκεντρώθηκαν στο παρεκκλήσι για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον Γιώργο Καραϊβάζ που τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη Καλλίφυτο Δράμας όπου και θα ταφεί ο άτυχος δημοσιογράφος.

Η οικογένεια του δολοφονηθέντος ζήτησε από τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας να συνεχίσει την έρευνα για να βρεθούν εκείνοι που του αφαίρεσαν τη ζωή. «Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μη γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Η αδελφή του, απαρηγόρητη για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από μήνυμά της στα social media που ραγίζει καρδιές:

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι.

«Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…».

Ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, ο οποίος ήταν συντετριμμένος δήλωσε στο Open TV: «Τον Γιώργο τον μεγαλώσαμε σε αυτή τη γειτονιά και ήταν ένα παιδί που βοηθούσε όπως μπορούσε. Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε η δολοφονία. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved