Μακάρι να βρεις έναν σύντροφο σαν τον Χιου Τζάκμαν! Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του
Showbiz

Μακάρι να βρεις έναν σύντροφο σαν τον Χιου Τζάκμαν! Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του

Χιου Τζάκμαν: Γιόρτασε την επέτειό του και έκανε την πιο ερωτική ανάρτηση για τη σύζυγό του - Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του ηθοποιού...

Ο έρωτας τους θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία. Ο γάμος τους μετρά ήδη 25 χρόνια και η φλόγα του έρωτά τους μάλλον δεν έσβησε ούτε στιγμή μέσα τους.

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα - Λι Φέρνες αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ενώ πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους.

Αυτή τη φορά, ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να τιμήσει την αγαπημένη του, κάνοντας μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Χιου Τζάκμαν αποφάσισε να ανεβάζει στο διαδίκτυο σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο τους. Να θυμίσουμε πως ο Ο Χιου Τζάκμαν και η ηθοποιός και παραγωγός, Ντέμπορα Λι Φέρνες, παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου του 1996.

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου, Ντεπ, είναι τόσο φυσικό όπως η αναπνοή. Από την στιγμή που σε γνώρισα ήξερα ότι η μοίρα μας ήταν να είμαστε μαζί. Σε αυτά τα 25 χρόνια, η αγάπη μας έχει έχει μεγαλώσει βαθύτερα. Η χαρά, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια έγιναν πιο συναρπαστικά. Η μάθηση ακόμα μεγαλύτερη. Είμαι για πάντα ευγνώμων να μοιράζομαι την αγάπη μας και την οικογένειά μας μαζί. Μόλις αρχίσαμε! Ντεπ, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», ήταν το μήνυμα αγάπης του ηθοποιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes κάτω από την ανάρτηση έπεσαν "βροχή".

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved