Madonna: Ανέβασε φωτό και ξέσπασε «πόλεμος» για τις αξύριστες μασχάλες της κόρης της
Showbiz

Madonna: Ανέβασε φωτό και ξέσπασε «πόλεμος» για τις αξύριστες μασχάλες της κόρης της

Madonna: Η νέα φωτό με την 24χρονη κόρη της, εκτός από χιλιάδες αρνητικά σχόλια, βρήκε και αρκετούς υποστηρικτές.

Γνωρίζει αρκετά καλά τα μυστικά της δημοσιότητας, ενώ κάθε της ανάρτηση θα σχολιαστεί έντονα από τα Media. Η Madonna αυτή τη φορά, θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία με την κόρη της, Lourdes, μόνο που οι χρήστες του instagram εστίασαν στην αξύριστη μασχάλη της 24χρονης, κάτι φυσικά που είχε συζητηθεί έντονα και στο παρελθόν.

Σε λίγα λεπτά η Madonna αντίκρισε στο προφίλ της αμέτρητα αρνητικά σχόλια...

«Αλήθεια τώρα; Μια πανέμορφη φωτογραφία μητέρας και κόρης και το μόνο που έχετε να σχολιάσετε είναι οι αξύριστες μασχάλες; Ελάτε τώρα...», έγραψε κάποιος από τους followers της.

Μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι ήρθαν σε κόντρα μεταξύ τους, αφού η 24χρονη βρήκε και αρκετούς υποστηρικτές για την απόφασή της να κυκλοφορεί με... αξύριστη μασχάλη...

«Μα τόσο μίσος επειδή δεν ξυρίζεται; Εμείς δεν λέμε στους άνδρες να ξυρίζουν τα πόδια ή τα χέρια τους. Αλλά εμείς πρέπει να το κάνουμε;» έγραψε κάποια.

«Ως CEO μιας εταιρείας κεριού, η επιχείρησή μου είναι η αφαίρεση τριχών. Όμως, ως γυναίκα, υποστηρίζω την επιλογή κάποιος να κάνει ό,τι την κάνει να νιώθει δυνατή, όμορφη και ελεύθερη. Αυτές είναι δύο ισχυρές γυναίκες και επικροτώ αυτή την εικόνα. Όλες οι γυναίκες που προσβάλουν μια γυναίκα, θα έπρεπε να νιώθουν οι ίδιες προσβολή. Και όλοι οι άνδρες που σχολιάζετε, ωριμάστε επιτέλους», ήταν ένα ακόμη σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία.


Δείτε παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε η Madonna με την κόρη της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved