Σπυροπούλου: Έχασε 9 κιλά και αυτή είναι η πρώτη της φωτό με μπικίνι για φέτος
Showbiz

Σπυροπούλου: Έχασε 9 κιλά και αυτή είναι η πρώτη της φωτό με μπικίνι για φέτος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνατισμένη, ερωτευμένη και έτοιμη για το τηλεοπτικό της comeback... 

Η φετινή χρονιά τη βρήκε εκτός τηλεόρασης, με το όνομά της να συζητιέται έντονα για αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα. Ωστόσο η ίδια κράτησε τα σχέδιά της σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι που έφτασε η ώρα της μεγάλης ανακοίνωσης.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΙ και στην παρουσίαση του ριάλιτι, Αγρότης Μόνος Ψάχνει. Μετά την αποκάλυψη για τη νέα της συνεργασία, η παρουσιάστρια μάζεψε βαλίτσες, ενώ ταξίδεψε στην Αίγυπτο μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Όλο αυτό το διάστημα και από την αρχή της φετινής σεζόν, η Κωνσταντίνα αποφάσισε να δει την πιο fit εκδοχή του εαυτού της. Ακολουθώντας πρόγραμμα διατροφής, αλλά και κάνοντας καθημερινά γυμναστική, η ίδια κατάφερε να χάσει 9 κιλά, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στο instagram.

«Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα σας. Με υπομονή και επιμονή η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται. Αγαπήστε τον εαυτό σας και κάθε μέρα να προσπαθείτε για την καλύτερη εκδοχή του», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστρια για τη νέα της σιλουέτα.

Το Σαββατοκύριακο, η Κωνσταντίνα θέλησε να απολαύσει τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κι έτσι φόρεσε το μπικίνι της και πήγε παραλία. Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved