Ζέτα Δούκα: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα - Δεν πάει... ο νους σας!
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα - Δεν πάει... ο νους σας!

Η Ζέτα Δούκα κάνει στροφή στην καριέρα της και θα την δούμε να καταπιάνεται με κάτι διαφορετικό αυτό τη φορά, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το θέατρο και την υποκριτική.

Η Ζέτα Δούκα ήταν και είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας για την φετινή σεζόν.

Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν εκείνη που άνοιξε... τον ασκό του Αιόλου για τις καταγγελίες που λάμβαναν χώρα στον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Η Ζέτα Δούκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες, με τις οποίες ανακοίνωσε τα νέα της επαγγελματικά βήματα στην συγγραφή παιδικών βιβλίων και όχι σε κάποιο σίριαλ, όπως την είχαμε συνηθίσει.

Η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα μέσα από το προφίλ της στο instagram:

"Την λατρεία μου για τα βιβλία, νομίζω ότι την έχετε καταλάβει όλοι. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κατέγραφα σχεδόν τα πάντα που βίωνα. Ήμουν ερωτευμένη, έγραφα. Ήμουν απογοητευμένη, έγραφα. Χαρούμενη, πληγωμένη, ενθουσιασμένη, έγραφα. Ο,τιδήποτε ονειρευόμουν, σχεδίαζα, εγκατέλειπα, αποκτούσα, ήταν σαν να μην ίσχυε αν δεν το κατέγραφα κάπου.

Πριν έναν χρόνο λοιπόν, μου γεννήθηκε η ιδέα να γράψω κάτι που θα σηματοδοτεί την μεγάλη μου αλλαγή στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα και τη φιλοσοφία μου γύρω από τη ζωή. Κάτι που θα μιλάει για τα πανανθρώπινα ζητήματα, που περνούν μέσα από τον σεβασμό, την διαφορετικότητα, την αυτοπεποίθηση, την γυναικεία ενδυνάμωση την δύναμη της φιλίας και την περιβαλλοντική συνείδηση, γραμμένο όμως με τρόπο ανάλαφρο και απλό, σαν ιστορίες για μικρά παιδιά. Και το έκανα! Και βρέθηκα στην ευχάριστη θέση να συναντήσω ανθρώπους που θέλησαν να τα εκδώσουν! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη! Η συγκίνηση μου απέραντη! Βλάση, Βασίλη, Ελένη, Χρύσα , Θάνο, θα είναι ένα υπέροχο ταξίδι! Σας ευχαριστώ! Η «Έλλα και η Άλλυ», καταφθάνουν” έγραψε η ηθοποιός εκδηλώνοντας την τεράστια χαρά και συγκίνησή της για το νέο της εγχείρημα".

Δείτε την ανάρτησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved