Νίκος Βέρτης: Η επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιστή για τη δικαστική διαμάχη με τον παιδικό του φίλο
Showbiz

Νίκος Βέρτης: Η επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιστή για τη δικαστική διαμάχη με τον παιδικό του φίλο

Νίκος Βέρτης: Σε επίσημη ανακοίνωση προέβη ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης σχετικά με την δικαστική διαμάχη με τον παιδικό του φίλο.

Όλα ξεκίνησαν με την αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο άντρες κορυφώθηκε πριν από έναν μήνα και η δικαστική διαμάχη των άλλοτε παιδικών φίλων βρέθηκε σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, που επικαλέστηκε δικαστική απόφαση, η οποία επιδίκασε ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, μιλώντας στο Mega τον περασμένο μήνα άφηνε αιχμές για την απόφαση του εφέτη και δήλωνε, ότι τον τελικό λόγο θα είχε ο Άρειος Πάγος. Έλεγε μάλιστα με βεβαιότητα τότε: «Δε θα το επιτρέψω να υποκύψει σε καμία εξώδικη συμφωνία».

Η εταιρεία του Νίκου Βέρτη μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης δημοσίευσε την απόφαση του δικαστηρίου:

"Σήμερα απεφάνθη τελικά η Δικαιοσύνη δίνοντας ένα ηχηρό μάθημα σε αυτούς που δοκίμασαν να διασύρουν το όνομα του Νίκου Βέρτη, αδιαφορώντας επιδεικτικά για το γεγονός, ότι εκκρεμούσε η απόφαση του Δικαστή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για το ζήτημα αυτό, παρότι το γνώριζαν κι επιχειρώντας με πρωτόγνωρα αντιδεοντολογικές, αιφνιδιαστικές και τελικά παράνομες ενέργειες αναγκαστικής εκτέλεσης να παρακάμψουν την ετυμηγορία των αρμοδίων Δικαστών. Απαξιώνοντας έτσι τον ύψιστο ρόλο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Παράλληλα επανήλθε και ο Άρειος Πάγος δικαιώνοντας το Νίκο Βέρτη και κάνοντας δεκτό το αίτημα του για απαγόρευση κάθε πράξης εκτέλεσης, μέχρι την εκδίκαση της εκκρεμούσας αιτήσεως του.

Αποδείχθηκε εν ολίγοις, ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει και ότι μόνο με τέτοιας ποιότητας και ήθους ενέργειες, θα μπορούσαν να πετύχουν αυτό που χρόνια τώρα προσπαθούν, δηλαδή να σπιλώσουν το όνομα του και να ακυρώσουν μια έντιμη και απόλυτα διαυγή πορεία ζωής!!! Αποδείχθηκε περίτρανα εν ολίγοις για ακόμη μια φορά το αυτονόητο, ότι η Δικαιοσύνη αποδίδεται μόνο μέσα στις δικαστικές αίθουσες και οχι με κραυγές και ψιθύρους σε άλλους χώρους".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved