Έφη Παπαθεοδώρου: «Ήταν πολύ γενναία η στάση των συναδέλφων που μίλησαν»
Showbiz

Έφη Παπαθεοδώρου: «Ήταν πολύ γενναία η στάση των συναδέλφων που μίλησαν»

Έφη Παπαθεοδώρου: Αρκεί να την ακούσεις να μιλάει, για να γοητευτείς από τη γλυκύτητα και την αμεσότητα του λόγου της.

Η Έφη Παπαθεοδώρου, φέτος, επέστρεψε στη μικρή οθόνη ως «Τάσσω» στη σειρά της ΕΡΤ «Η Τούρτα της μαμάς», ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της.

Είστε ακούραστη και πολυπράγμων...

Όπως βλέπεις δεν σταματώ. Όσο για την «Τούρτα της μαμάς», ελπίζω να παίξω ακόμη σε δυο επεισόδια. Ο ρόλος της «Τασσώς» (σ.σ. είναι μια γυναίκα θρησκόληπτη και φασίστρια) είναι καλογραμμένος, όπως όλοι οι ρόλοι που έχουν δοθεί στους ηθοποιούς της σειράς. Η συνεργασία μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα είναι πολύ καλή.

Τι θυμάστε περισσότερο από τη διάρκεια της καριέρας σας που μετράει περίπου 60 χρόνια;

Κάποτε ρώτησαν ένα ναυτικό; «Πέστε μας για τη ζωή σας, καπετάνιο». Και εκείνος απάντησε: «Πώς να κλείσω σε μια κουβέντα 5 ωκεανούς και χίλιες θάλασσες!».

Ποια είναι η θέση σας για τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από τον καλλιτεχνικό χοίρο για τις παρενοχλήσεις, είτε σεξουαλικές, είτε λεκτικές;

Σχετικά με τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την παρενόχληση ηθοποιών, ήταν πολύ γενναία η στάση των συναδέλφων που μίλησαν. Τώρα ο θύτης θα φοβάται και όχι το θύμα. Μακάρι να σταματήσει αυτό το αίσχος. Και μάλιστα όταν τέτοια άτομα διορίζονται σε υψηλές κρατικές θέσεις, π.χ. Εθνικό θέατρο κλπ.

Όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό σας έχει τρομάξει; Ποια πιστεύετε πως θα είναι η επόμενη μέρα;

Ας ελπίσουμε πως η πανδημία κάποτε θα υποχωρήσει και τα θέατρα, σινεμά κλπ. θα ανοίξουν πάλι, γιατί αυτός ο ιός έβαλε ταφόπετρα στην Τέχνη- και ας ελπίσουμε πως θα γίνει μάθημα στους «δυνατούς» της εξουσίας, πως όλοι είμαστε ίσοι μπροστά στην αρρώστια και τον θάνατο. Και να βοηθήσουν ουσιαστικά, με οικονομική υποστήριξη θαρραλέα τους ανθρώπους της Τέχνης. Και όλους τους κλάδους, φυσικά-αλλά εγώ μιλώ για το Θέατρο, είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved