«Μου είχαν προτείνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, τελικά πήραν μια άλλη»
Showbiz

«Μου είχαν προτείνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, τελικά πήραν μια άλλη»

Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεστε ποια ηθοποιός παραλίγο να βρεθεί στο καστ για την  πετυχημένη σειρά του ANT1

Η Ελένη Φιλίνη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν κατάφερε να μαζέψει χρήματα από το επάγγελμα της, για τους λόγους που δεν την βλέπουμε πολύ στην τηλεόραση, αλλά και για το αν θα ήθελε να συμμετέχει στις «Άγριες μέλισσες».

Κατάφερες να κάνεις «κομπόδεμα», να μαζέψεις χρήματα;

«Όχι βέβαια, απλά ζούσα και ζω αξιοπρεπώς, τίποτε άλλο. Θα σου πω ένα παράδειγμα, στην πρώτη ταινία που έκανα, «Η γυναικάρα με τα πράσινα» έγινε χαμός. Εγώ πήρα εκατό χιλιάδες δραχμές τότε και ο παραγωγός έβγαλε σε έναν χρόνο τριάντα εκατομμύρια δραχμές. Στα επόμενα χρόνια από αυτήν την ταινία έβγαλε εκατό εκατομμύρια. Δεν δίνανε πολλά λεφτά στους ηθοποιούς, αν και έβγαζαν χρυσάφι στην πορεία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σε βλέπουμε πολύ στην τηλεόραση, για ποιο λόγο;

Εγώ ήμουν και είμαι παιδί του θεάτρου. Είμαι από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει την πιο λίγη τηλεόραση. Μπορώ να πω ότι όπου συμμετείχα, έκαναν τρομερή επιτυχία τα σίριαλ. Στα «Κλεμμένα όνειρα», στο «Για μια θέση στον ήλιο» με τον Φυσσούν και πολλά άλλα, στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έκανα ένα guest και έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης το επεισόδιο τότε και παίζεται ακόμη και σήμερα με τεράστια επιτυχία, στο «Κάτω Παρτάλι» που είχε γίνει χαμός κλπ. Στην Κύπρο που παρουσίαζα ένα τηλεπαιχνίδι το «Bingo» είχα χτυπήσει 90% τηλεθέαση. Με ρωτάει και ο κόσμος: «Κυρία Φιλίνη γιατί δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση; Μας λείπετε». Δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου. Δεν αποφασίζω εγώ για τους ρόλους στα σίριαλ. Στην τηλεόραση υπάρχει ένα κύκλωμα και βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους. Είναι κάποια πρόσωπα, που εδώ και τριάντα χρόνια βρίσκονται στο γυαλί.

Στις «Άγριες Μέλισσες» θα ήθελες να συμμετέχεις;

Μου είχαν προτείνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις «Αγριες Μέλισσες» και ήμασταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε, αλλά τελικά πήραν μια άλλη πρωταγωνίστρια για τον ρόλο αυτόν. Δεν το κατηγορώ, ούτε με ενοχλεί, συμβαίνουν αυτά, είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved