Ελένη Ράντου: «Περίμενα υπομονετικά να περάσει το πρώτο διάστημα του σοκ και του κανιβαλισμού»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Περίμενα υπομονετικά να περάσει το πρώτο διάστημα του σοκ και του κανιβαλισμού»

Τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου που είδαν το φως της δημοσιότητας σχολίασε η Ελένη Ράντου.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε επίσης αν έχει βρεθεί και η ίδια αντιμέτωπη με δύσκολες συμπεριφορές, ενώ μίλησε και για το πόσο έχει πληγεί το θέατρο λόγω του κορονοϊού.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές που έλαβαν χώρα μέσα στο θέατρο. Πώς το είδατε όλο αυτό;

«Περίμενα υπομονετικά να περάσει το πρώτο διάστημα του σοκ και του κανιβαλισμού. Χαίρομαι που πια τα περιστατικά έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοούνης».

Σας έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε αντιμέτωπη με μια περίεργη ή δύσκολη συμπεριφορά ενός συνεργάτη σας και πώς το διαχειριστήκατε;

«Όχι περισσότερο από όσο έχει συμβεί σε οποιονδήποτε σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο. Αποκλείεται να είσαι εκεί έξω και να συναντήσεις ιδεώδεις συνθήκες και συμπεριφορές. Το θέμα είναι να μην επιτρέψεις σε αυτές τις συμπεριφορές να σε καταρρακώσουν».

Το θέατρο επλήγη πολύ και από τον κορονοϊό. Πώς θα είναι η επόμενη μέρα;

«Κανείς δεν ξέρει. Νομίζω ότι ύστερα από όλα αυτά θα ξανασυστηθούμε από την αρχή. Επειδή όμως το θέατρο ειδικά είναι χώρος υπέρβασης, εύχομαι να μη μας καταβάλει ο ρεαλισμός».

Ετοιμάζετε κάτι για το θέατρο;

«Αν σου πω ότι φοβάμαι και να επιτρέψω στον εαυτό μου να προγραμματίσει; Είδες πόσο κατασταλτικός της έμπνευσης είναι ο ρεαλισμός για τη δουλειά μας στο θέατρο. Πάντως το "Διάνα", η θεατρική μου στέγη 20 χρόνια τώρα, έκλεισε λίγο μετά την πρεμιέρα της "Κοινής ησυχίας". Αυτή η παράσταση θα εγκαινιάσει τη μετά Covid εποχή».

Κοιτάζοντας πίσω την πορεία σας, υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνετε που κάνατε ή που δεν κάνατε;

«Όχι. Αν είχα κάνει κάτι άλλο, αν είχα αποφύγει κακοτοπιές και κακές επιλογές, δεν θα ήμουν εγώ. Δεν θα είχα μάθει. Σε όλα "ναι" λοιπόν! Αρκεί όταν πέφτεις να ξανασηκώνεσαι και οι εμπειρίες να σε μαθαίνουν. Να παίρνεις το σωστό μήνυμα από αυτές», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved