Νανά Παλαιτσάκη: Το νέο μήνυμα και η πρώτη φωτό μέσα από το νοσοκομείο
Showbiz

Νανά Παλαιτσάκη: Το νέο μήνυμα και η πρώτη φωτό μέσα από το νοσοκομείο

Για τρίτο συνεχόμενο 24ωρο συνεχίζει να νοσηλεύεται η Νανά Παλαιτσάκη στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της. 

Η γνωστή δημοσιογράφος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες την ήθελαν να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Την Κυριακή το μεσημέρι, οι στενοί της συνεργάτες αποκάλυψαν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας, η ίδια η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε το πρώτο της μήνυμα μέσω των social media, θέλοντας να καθησυχάσει τους ανθρώπους που την αγαπούν και την παρακολουθούν σε όλα αυτά τα χρόνια της δημοσιογραφικής της καριέρας.

Σήμερα η δημοσιογράφος ανέβασε ένα νέο μήνυμα, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τη φροντίζουν στο νοσοκομείο αλλά και όλους εκείνους που της συμπαραστέκονται ψυχολογικά μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε στο νέο αυτό μήνυμά της στο Facebook:

«Αγαπημένοι μου φίλοι επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή Καρδιολογίας κυρίου Ανδρικόπουλου 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι "δεύτερο σπίτι μου " τα τελευταία 11 χρόνια. 3) Η έγνοια τους για το πώς νιώθω, είναι τόσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου 4) Είναι αδύνατον να απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα. 5 ) Είμαι πολύ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό 6 ) θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8 ) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες 9 ) Αγνοώ μηνύματα "μίσους" καθώς επέλεγα τη φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων. Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια. 10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε ή που στέλνετε μηνύματα. Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχολήπτες, μοντέρ, αρχισυντάκτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11 ) Αυτό που θέλω πολύ είναι ένα Fredo Caputchino μέτριο... Τα φιλιά μου».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved