Ελένη Μενεγάκη: Αυτές είναι οι φώτο από τα δωμάτια στα Μελίσσια λίγο πριν μετακομίσει
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτές είναι οι φώτο από τα δωμάτια στα Μελίσσια λίγο πριν μετακομίσει

Η Ελένη Μενεγάκη πριν μετακομίσει στο νέο της σπίτι στην Κηφισιά μας έχει δείξει τα υπέροχα δωμάτια του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Η παρουσιάστρια δεν έχει δείξει στους followers της μόνο τον παραμυθένιο κήπο της και το υπέροχο σαλόνι της, αλλά και την κουζίνα της, το δωμάτιο της μικρής Μαρίνας αλλά και των άλλων παιδιών της, εσείς τις έχετε δει;

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε με τον σύζυγό της, Μάκη Πατζόπουλο, πριν από λίγο καιρό ένα σπίτι στο κέντρο της Κηφισιάς και αναμένεται να μετακομίσουν από τα Μελίσσια στην Κηφισιά!

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα θα είναι έτοιμο σε λίγο διάστημα, αφού ήδη έχει μπει και η ηλεκτρική κουζίνα της σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πατζόπουλος θα αφήσουν το σπίτι τους στα Μελίσσια και θα μετακομίσουν σε αυτό της Κηφισιάς, όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν… Το ζευγάρι θα μείνει στο νέο σπίτι με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Ενώ, ο Άγγελος θα φύγει στο εξωτερικό και τελικά δεν θα πάει για σπουδές στην Αμερική αλλά στη Μεγάλη Βρετανία.

Ενώ μέσα από την εκπομπή, Ευτυχείτε μάθαμε: «Ο μέσος όρος της τιμής πώλησης των νέων σπιτιών στην Κηφισιά αγγίζει τα 5.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα ακίνητο αντίστοιχων τετραγωνικών με μία απλή μαθηματική πράξη κοστίζει 1.650.000 ευρώ»!

Λίγο πριν μετακομίσει σας δείχνουμε τα δωμάτια του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved