Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είμαι τυ­χερός που συμμετείχα στην επιτυχία των "Άγριων μελισσών"»
Showbiz

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Είμαι τυ­χερός που συμμετείχα στην επιτυχία των "Άγριων μελισσών"»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς καταγράφει σημαντική πορεία στον θεατρικό χώρο αλλά και στην τηλε­όραση.

Πέρυσι στις «Άγριες μέλισσες» και φέτος στο «Χαι­ρέτα μου τον Πλάτανο» απέδειξε ότι δεν υπάρχει τηλεοπτικός ή θεατρικός ηθοποιός, αλλά μόνο καλός ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει θεα­τρικός και τηλεοπτικός ηθοποιός. Η δουλειά μας είναι μία: Η ερμηνεία πά­ντα ενός ρόλου, το να ζωντανέψει όσο πιο αληθινά ο ρόλος που κάθε φορά αναλαμβάνουμε τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση ή οπουδήποτε».

Το θέατρο, όπως λέει, είναι το περι­βάλλον και το πλαίσιο όπου πραγματώνεται στον μεγαλύτερο βαθμό η δουλειά του ηθοποιού, γιατί υπάρ­χει ζωντανή σχέση με το κοινό.

Η τη­λεόραση, ωστόσο, του έχει προσφέρει πάρα πολλά, σε σημαντικές δουλειές και με σημαντικούς ανθρώπους πίσω και μπροστά από τις κάμερες». Φέτος είναι η χρονιά του;

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα στη γενική λαίλαπα, σε αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε και ειδι­κά με αυτό το πλήγμα που έχει δεχθεί ο πολιτισμός, το θέατρο και η δουλειά μας, αισθάνομαι από τους προνομι­ούχους και τους τυχερούς που έχου­με συμμετοχή σε σίριαλ και εξακο­λουθούμε να δουλεύουμε.

Τα θέατρα έχουν κλείσει, έχουν παγώσει τα πά­ντα. Περιμένουμε κάθε μήνα τις εξελί­ξεις για το πότε θα ανοίξει ξανά η ζωή μας και η δουλειά μας. Οπότε είμαι τυ­χερός που συμμετείχα στην επιτυχία των "Άγριων μελισσών" την πρώτη χρονιά, με έναν σπουδαίο ρόλο, που τον ευχαριστήθηκα και προσπάθησα να τον ερμηνεύσω όσο το δυνατόν με το πάθος μου και με την αλήθεια μου», δηλώνει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved