Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ήταν σοκ η αποχώρηση του Φιλιππίδη από τον Πλάτανο»
Showbiz

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ήταν σοκ η αποχώρηση του Φιλιππίδη από τον Πλάτανο»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, μετά από έναν πολύ επιτυχημένο ρόλο -πέρυσι- στις Άγριες Μέλισσες, φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" που επίσης γνωρίζει επιτυχία. 

Αν και όλα ξεκίνησαν ήρεμα και κανονικά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στα μέσα της σεζόν χρειάστηκε να γίνει αντικατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος αποχώρησε από το καστ, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

Τη θέση του πήρε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μιλάει για αυτή τη μεγάλη, σχεδόν σοκαριστική, όπως λέει, αλλαγή που συνέβη:

«Όμως, και στον "Πλάτανο" -που πραγματικά ήταν απόφαση της ΕΡΤ να μπει δυναμικά φέτος με μυθοπλα­σία, με πολύ σπουδαίες σειρές- έχου­με τη χαρά όσοι συμμετέχουμε σε αυ­τήν τη δουλειά να την κάνουμε να ξεχωρίσει, να εισπράττουμε την αγά­πη του κόσμου με αυτή την κωμω­δία και να τους κάνουμε να περνάνε καλά κάθε βράδυ», προσθέτει. Όσον αφορά την αποχώρηση του Π. Φιλιππίδη από τον «Πλάτανο», ανα­φέρει: «Ήταν ένα σοκ γενικά για όλους μας. Έξι μήνες δουλεύαμε μαζί και ξαφνικά γίνεται αυτή η ρωγμή. Αν πει κανείς ότι δεν ήταν σοκαριστικό, θα λέει ψέματα.

Οποιαδήποτε μορφή βίας ή αλαζονείας, δυσάρεστων καταστάσε­ων από έναν άνθρωπο προς έναν άλ­λον είναι καταδικαστέα. Είναι το αυτονόητο. Ο Τάσος Χαλκιάς είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός και, κυρίως, άν­θρωπος και είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που παίζουμε δίπλα του. Νομίζω ότι ο "Πλάτανος" βρήκε πάλι την τροχιά του και μπαίνει όλο και περισσότερο στις καρδιές των τηλεθεατών».

Για εκείνον οπουδήποτε υπάρχει οποιαδήποτε μορφή εξουσίας από άνθρωπο σε άνθρωπο θα υπάρχουν πάντα σχισμές, όπου θα φυτρώνουν ανάλογες συμπεριφορές αλαζονείας και εξουσίας. «Στην Τέχνη, όταν υπάρ­χει αναζήτηση εργασίας, θα υπάρχουν πάντα οι δυναμικές και οι πιθανότη­τες να αναπτύσσονται σχέσεις εξουσί­ας. Όσο περισσότεροι μιλούν τόσο θα καλυτερεύει η ζωή μας και η κοινω­νία μας.

Τέτοιες καταστάσεις θα ακού­γονται και θα τιμωρούνται». Σχετικά με τους ηθοποιούς που αναδύ­ονται μέσα από εκπομπές ριάλιτι, θεω­ρεί πως δίνεται η δυνατότητα σε αν­θρώπους να βγουν στην τηλεόραση, εισχωρώντας στα σαλόνια εκατομμυ­ρίων ανθρώπων χωρίς μεγάλο κόπο, σε αντίθεση με το θέατρο, όπου απαι­τούνται δύο και τρεις μήνες για την ερμηνεία ενός ρόλου. «Δεν κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά. Όμως, επί πολλά χρό­νια συμβαίνει αυτή η μείξη και εδώ χά­νεται η μπάλα για το ποιος είναι ποιος και ποιος είναι τι», ξεκαθαρίζει και ευ­ελπιστεί πως με την αύξηση των εμβο­λιασμών θα ανοίξουν σταδιακά και οι θεατρικές σκηνές.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved