Πλάκα - Φραντζέσκος: Η συνεργασία τους στην ΕΡΤ και η ζωή εν μέσω καραντίνας
Showbiz

Πλάκα - Φραντζέσκος: Η συνεργασία τους στην ΕΡΤ και η ζωή εν μέσω καραντίνας

Πλάκα - Φραντζέσκος: Η φετινή σεζόν τους βρίσκει μαζί σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες δουλειές της κρατικής τηλεόρασης.

Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Θοδωρής Φραντζέσκος πρωταγωνιστούν στη σειρά, Χαιρέτα μου τον πλάτανο! Πρόκειται μάλιστα για μια ιδιαίτερη χρονιά για την ΕΡΤ, η οποία έχει επενδύσει αρκετά στη μυθοπλασία.

Οι δύο ηθοποιοί παραχώρησαν από κοινού τη νέα τους συνέντευξη, μιλώντας για την δύσκολη φάση της καραντίνας, αλλά και το πώς φαντάζονται το τέλος της πανδημίας.

Με ποιον άνθρωπο περνάτε τις μέρες της καραντίνας;

Θοδωρής: Με ελάχιστα αγαπημένα μου πρόσωπα και με μεγάλη προσοχή.

Πηνελόπη: Έχω επιλέξει δύο ανθρώπους που τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι μετρημένες οι επαφές τους, όποτε περνάω χρόνο με αυτούς.

Πώς βιώνετε τον έρωτα εν μέσω πανδημίας;

Θοδωρής: Ο έρωτας είναι από τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει ο άνθρωπος. Είναι πηγή ζωής και έχει αποδειχτεί διαχρονικά ότι μπορεί να υπάρξει μέσα σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Πηνελόπη: Ο έρωτας είναι έρωτας, είτε είμαστε σε καραντίνα είτε όχι. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι όπως ήμουν πριν είμαι και τώρα.

Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που θέλετε να αγκαλιάσετε όταν τελειώσει η πανδημία;

Θοδωρής: Τη γιαγιά μου και τη μητέρα μου, οι οποίες βρίσκονται στη Σάμο και έχω πάρα πολύ καιρό να τις δω. Τους στέλνω τα φιλιά και την αγάπη μου.

Πηνελόπη: Τη μανούλα μου και όλη μου την οικογένεια. Πόσο μου έχει λείψει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη, να κοιμηθώ στο δωμάτιό μου, να φάω το μαμαδίστικο φαγητό και να κάτσουμε όλοι μαζί… με πολλές, πολλές αγκαλιές.

Ποια ήταν η πρώτη αγκαλιά της ζωής σας που θυμάστε έντονα;

Θοδωρής: Από τις πρώτες αγκαλιές που μου έχουν μείνει είναι εκείνη η ομαδική αγκαλιά που κάναμε με τους γονείς μου όταν κοιμόμασταν
όλοι μαζί.

Πηνελόπη: Η πιο σημαντική αγκαλιά μου, που πια δεν μπορώ να την έχω είναι της γιαγιάς Πηνελόπης. Αυτά τα χέρια είχαν ένα άλλο άγγιγμα. Μεγάλωσα μαζί τους μέχρι τα 5-6 μου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πόσο σημαντικοί άνθρωποι ήταν οι παππούδες μου για μένα. Δεν πειράζει όμως. Όπως είπαμε και πιο πριν, έχουμε όνειρα, κι εγώ τους βλέπω στα όνειρά μου.

Πηγή: Περιοδικό Ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved