Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αυτή είναι η νέα ημερομηνία του γάμου τους
Showbiz

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αυτή είναι η νέα ημερομηνία του γάμου τους

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ο κορονοϊός ανέτρεψε όλα τους τα σχέδια και έτσι ο θρησκευτικός τους γάμος πήγε από αναβολή σε αναβολή...

Για την περίοδο της πανδημίας, αλλά και την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ελένη Χατζίδου η οποία σύντομα θα ντυθεί νυφούλα. Η τραγουδίστρια προγραμμάτιζε εδώ και καιρό τον θρησκευτικό της γάμο, μόνο που ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια...

Στην τελευταία συνέντευξη που είχες δώσει στο ΟΚ! είχες πει ότι ο γάμος σου, που επρόκειτο να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2020, θα με­ταφερόταν τον Ιούνιο του 2021. Άλλαξαν ξανά τα σχέδια σας;

Το αρχικό σχέδιο ήταν να παντρευτούμε με θρησκευτικό γάμο (σ.σ. έχουν κά­νει ήδη πολιτικό γάμο) και να βαφτίσουμε τη μικρή μας στις 19 Σεπτεμβρίου 2020. Αναγκαστήκαμε να το ακυρώσουμε λόγω της πανδημίας γιατί θέλαμε να έχουμε κοντά μας τους δικούς μας ανθρώπους και το μεταθέσαμε για τον φετινό Ιούνιο. Δυστυχώς ούτε τον Ιούνιο θα μπορέσει να γίνει ο γάμος όπως τον ονειρευόμαστε και έχουμε ορίσει νέα ημερομηνία, για τις 4 Σεπτεμβρίου του 2021. Ευελπιστούμε να είναι όλα καλά τότε. Διαφορετικά θα βαφτίσουμε μόνο τη Μελίτα Δήμητρα και θα παντρευτούμε αργότερα.

Έχεις διαλέξει νυφικό;

Ναι! Είχα πάει στον Στυλιανό πέρσι και μου το είχε ετοι­μάσει. Βέβαια, θα πρέπει να το στενέψουμε γιατί από πέρσι έχω χάσει αρκετά κιλά. Και ο Ετεοκλής έχει διαλέξει το γαμπριάτικο κοστούμι. Είχε κάνει και μία πρόβα για να το φέρουν στα μέτρα του, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει άλλες. Και τα βαφτιστικά της μπέμπας είχαμε επιλέξει, που βεβαίως δεν της κάνουν πια. Μέχρι και τα προσκλητήρια είχαμε τυπώσει. Ήταν όλα έτοιμα! Αλλά ευτυχώς που δεν έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου γιατί έβρεχε καταρρακτωδώς εκείνη την ημέρα και θα μας χαλούσε όσα είχαμε σχεδιάσει.

Πόσο εύκολο είναι για μια τόσο δραστήρια γυναίκα, όπως είσαι εσύ, από τον Σεπτέμβριο που ολοκληρώθηκε το Καλοκαίρι not και μετά να μην εργάζεται;

Αν δούλευα όπως παλιά, δεν θα έβλεπα τόσο πολύ το παιδί μου. Και ειδικά τον πρώτο χρόνο της ζωής της, ήθελα να είμαι μαζί της. Αν ήταν τα μαγαζιά ανοιχτά, μπορεί να προέκυπτε να δουλέψω στην επαρχία ή στο εξωτερικό και να έκανα και ακόμα έναν μήνα να τη δω. Τώρα είμαστε όλη την ώρα μαζί και πραγματικά απολαμβάνω το κάθε λεπτό που περνάω με την κόρη μου. Οπότε υπάρχει ισορροπία. Είμαι και τυχερή γιατί έχω ένα πολύ ήσυχο μωρό. Δεν δυσκολεύεται με τον ύπνο, συνεννοούμαστε άψογα από τότε που ήταν πολύ μικρούλα και δεν κουράζομαι όσο άλλες μαμάδες. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι επειδή μετά το J2US δεν είχα την ευκαιρία να τραγου­δήσω κάπου, μου έλειψε πολύ η δουλειά μου. Πριν από τρεις μήνες λοιπόν μπήκα στο στούντιο και ηχογράφησα ένα νέο τραγούδι, σε μουσική Τάκη Μπουγά και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια. Πρόκειται για δύο δημιουργούς που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Τιτλοφορείται Δεν θα πας πιο πέρα, κυκλοφορεί από τη Spicy Music και οπτικοποιήθπκε μέσα στην καραντίνα από τον Σπύρο Φυλακτό.

Ποια είναι η πρώτη λέξη που είπε η κόρη σου;

«Μπαμπά», μετά «γιαγιά» και τελευταία «μαμά». Στην αρχή είχα στενοχωρη­θεί. Λέω του Ετεοκλή: «Πώς είναι δυνατόν να πει "μπαμπά", που έχει και το "π" και δυσκολεύεσαι να το προφέρεις, και να μην έχει πει "μαμά";". Άργησε μέχρι να πει «μαμά», αλλά τώρα το λέει συνέχεια. Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε κι εγώ η ίδια πως σε έναν χρόνο μέσα μπορώ με αυτό το πλασματάκι, που ήταν σαν κουκλίτσα, να συνομιλώ και να συνεννοούμαστε. Αλλά κι εγώ ήμουν πολύ έτοιμη να γίνω μητέρα. Με το που γνώρισα τον Ετεοκλή, ένιωσα αμέσως ότι με αυτό τον άντρα θέλω να κάνω οικογένεια.

Αντιμετώπισες κάποιου είδους ρατσισμό επειδή έγινες μαμά στα 40;

Σε εμένα συνέβη το αντίθετο: Δέχτηκα πολλά μηνύματα που μου έλεγαν ότι πήραν κουράγιο από εμένα και τους έδινα ελπίδα. Πραγματικά στενοχωριέ­μαι, ειδικά όταν τέτοιο σχόλια προέρχονται από γυναίκες που ξέρουν ότι υπάρ­χουν κάποιες άλλες που δυσκολεύονται να γίνουν μητέρες. Δεν σου κρύβω πως κι εγώ φοβήθηκα ότι λόγω ηλικίας δεν θα τα καταφέρω και ίσως χρειαστεί να καταφύγω σε άλλες μεθόδους, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό γιατί Αύγουστο γνωριστήκαμε με τον Ετεοκλή και Δεκέμβριο ήμουν ήδη έγκυος.

Σκέφτεστε με τον Ετεοκλή να μεγαλώσετε την οικογένεια σας;

Προς το παρόν όχι. Αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας. Έλα να με ρωτήσεις σε κανένα χρόνο και μπορεί να σου απαντήσω διαφορετικά.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved