Μενεγάκη: Έκανε το πιο ωραίο ανοιξιάτικο χτένισμα και το ζηλέψαμε! Η νέα της φωτό είναι… χάρμα
Showbiz

Μενεγάκη: Έκανε το πιο ωραίο ανοιξιάτικο χτένισμα και το ζηλέψαμε! Η νέα της φωτό είναι… χάρμα

Την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Μενεγάκη.

Για την ώρα η όμορφη Ελένη απολαμβάνει τις προσωπικές της στιγμές με την οικογένειά της ενώ προετοιμάζει την επιστροφή της στο Mega.

Η ίδια μάλιστα με χαρά έγραψε τις πρώτες της σκέψεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ότι από την ερχομένη σεζόν αναλαμβάνει εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι.

«Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!
Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!
Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.
Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.
Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!
Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία... το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA!
Όλα αρχίζουν ξανά....
#eleni #megatv
@megatvcom», σημείωσε η ίδια.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη της, διώχνει κάθε κακή σκέψη και προχωρά τη ζωή της με αισιοδοξία έχοντας δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και την εκτιμούν.

Και μπορεί πολλές γυναίκες σε κάθε μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους να «πειράζουν» και κάτι πάνω τους, όμως η Ελένη έχει μείνει πιστή σε αυτό. Δεν έκανε ποτέ τεράστιες αλλαγές στην εμφάνισή τους. Το μόνο που ίσως όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε παρατηρήσει είναι οι διαφορές στο σώμα της.

Πότε έπαιρνε και πότε έχανε κιλά. Ίσως και κάποιοι πειραματισμοί στα χτενίσματά της, άλλοτε πιο μακριά και άλλοτε με μεσαίου μήκους μαλλιά, άλλοτε με ανέμελες μπούκλες, με όγκο και κίνηση, με πλαϊνή χωρίστρα αλλά και girly δοκιμές. Τι είναι όμως αυτό που εδώ και δεκαετίες δεν έχει πειράξει; Μα τι άλλο; Το χρώμα των μαλλιών της.

Παραμένει «ορκισμένη» ξανθιά και γιατί της πάει και γιατί το αγαπάει και το έχει πει και δημόσια.

Στη νέα της φωτογραφία, την οποία πόσταρε νωρίς το πρωί της Τρίτης (13-04) την είδαμε να ποζάρει με λευκό πουκάμισο κι ένα από τα ωραιότερα χτενίσματα της Άνοιξης. Girly, ανέμελο και όπως της αρέσει!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved