Αναγνωρίζετε τον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό; - Η φωτό 40 χρόνια πριν
Showbiz

Αναγνωρίζετε τον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό; - Η φωτό 40 χρόνια πριν

Ο ηθοποιός ανήρτησε την φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπως είναι φυσικό, είναι αγνώριστος σε σχέση με το σήμερα!

Ο λόγος για τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σίριαλ του MEGA "Σιωπηλός Δρόμος", μια σειρά που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

O Χρήστος Λούλης παρόλο που έχει στο ενεργητικό του εξαιρετικές ερμηνείες στο θέατρο και συνεχόμενη παρουσία στο σανίδι, στην τηλεόραση απουσίαζε για πολλά χρόνια. Αυτή τη φορά όμως είπε το «ναι».

Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες ανήρτησε μια παιδική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, 40 χρόνια πριν και είναι πραγματικά αγνώριστος!

O Χρήστος Λούλης είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικότερα το τελευταίο διάστημα και συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές του στιγμές από την προσωπική ζωή και την καθημερινότητά του.

Έτσι, ο δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του την εν λόγω φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: "40 χρόνια πριν".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved