Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους»
Showbiz

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους»

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη:  Η τηλεοπτική επιστροφή, ο Σιωπηλός Δρόμος και οι δηλώσεις μετά τις καταγγελίες και τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του θεάματος...

Μετά την επιτυχία της στις Άγριες Μέλισσες, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά, Σιωπηλός Δρόμος στο Mega...

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον «Σιωπηλό Δρόμο» σαν την απάντηση στο Netflix «Μπορεί να είναι και καλύτερος από κάποιες σειρές του Netflix, θα μπορούσε άνετα να σταθεί απέναντι τους. Είναι μια δουλειά που έχει γίνει με πολύ μεγάλη προσοχή, δεν είναι τίποτα τυχαίο υπήρχε ο χρόνος για να γίνουν σωστά τα πράγματα. Η εικόνα, η μουσική είναι ένα αριστούργημα, δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και το πολύ καλό σενάριο με την εξαιρετική ιδέα. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πάθη και έρωτες ενώ η σειρά έχει να κάνει και με ένα άλλο πιο πρωτοφανές κεντρικό θέμα.» τονίζει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Οι καταγγελίες που είδαν το φως στον χώρο του θεάτρου την γεμίζουν χαρά... «Μου έδωσε χαρά όχι για τους ανθρώπους που έχουν υποστεί όλα αυτά βέβαια… Επιτέλους θα καθαρίσει ο τόπος και αν κάποιος θέλει να έχει μια τέτοια συμπεριφορά θα το σκεφτεί καλύτερα πια. Μόνο για καλό έγινε όλο αυτό, άλλαξε τα πράγματα και χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους και φοβούνται μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο και τους πουν ελάτε από το τμήμα έχουμε καταγγελίες για εσάς…». Τα παιδιά τα αγαπά αλλά δεν είναι έτοιμη για μητέρα: «Έχω δυο ανιψάκια μικρά τα αγαπώ παίζω πολύ… το θέμα της οικογένειας δεν με απασχολεί, κάποια στιγμή μπορεί και να έρθει ένα παιδί», αποκαλύπτει στην εφημερίδα Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved