Μενεγάκη: Το κορμί της άλλαξε και γι' αυτό ευθύνεται ο Μάκης! Η αποκάλυψη on camera
Showbiz

Μενεγάκη: Το κορμί της άλλαξε και γι' αυτό ευθύνεται ο Μάκης! Η αποκάλυψη on camera

Aναμφισβήτητα η Ελένη Μενεγάκη διανύει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της.

Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι επιστρέφει.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τον ερχομό της μικρής Μαρίνας έχει αλλάξει γενικά τον τρόπο ζωής της ακόμη και σε μικρές λεπτομέρειες και για αυτό ευθύνεται ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Ακόμη και τη γυμναστική, που κατά τα λεγόμενα της ποτέ δεν συμπαθούσε, ξαφνικά την αγάπησε και σύμφωνα με την Μαριάντα Πιερίδη, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, εκείνος ήταν που τη μύησε στη γιόγκα!

Ναι, καλά διαβάζεις. Συγκεκριμένα η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε on camera: «Την Ελένη Μενεγάκη την έχω γνωρίσει τη γιόγκα. Ο σύζυγός της την έχει βάλει σε αυτόν τον τρόπο ζωής κι έχει αλλάξει τελείως. Για μένα τώρα μέσα κι έξω η Ελένη είναι στο 100% της και το βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ανεβάζει», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε επίσης ότι η Ελένη και ο σύζυγος της, στο εξοχικό τους συγκρότημα που διατηρούν στην Άνδρο, προσφέρουν κάτι διαφορετικό και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον στους πελάτες τους, μαθήματα γιόγκα αφού θα μπορούν να παρακολουθούν όσοι θα επιλέξουν για τις διακοπές τους να μείνουν στο χώρο του διάσημου ζευγαριού.

Πέρα από αυτό, σίγουρα θα έχεις κι εσύ παρατηρήσει τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της αφού από τότε που ξεκίνησε κι εκείνη γιόγκα έχει αλλάξει.

Η διατροφή της επίσης έχει αλλάξει και τα μυστικά της είναι απλά αλλά… μαγικά!

Τι κάνει η Ελένη όταν θέλει να χάσει κιλά; Καταναλώνει άφοβα άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή λευκό ψάρι, αλλά και λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες, όπως σαλάτες, μανιτάρια, πιπεριές, αποφεύγει τη ζάχαρη, πίνει 1,5 lt νερό την ημέρα ενώ αν βρεθεί με παρέα πίνει κι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved