Χριστίνα Μπόμπα: Μπαίνει στον έβδομο μήνα και η εμφάνισή της με κολάν είναι απίθανη!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Μπαίνει στον έβδομο μήνα και η εμφάνισή της με κολάν είναι απίθανη!

Το κορμί της Χριστίνας Μπόμπα στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της είναι απλά… θεϊκό!

Η Χριστίνα σχεδόν καθημερινά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μοιράζεται σκέψεις για τα διδυμάκια της, δίνει τις δικές της συμβουλές σε άλλες εγκυούλες ενώ οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά για «χάζεμα».

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της έχουμε παρατηρήσει πως η Χριστίνα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της.

Και τη γυμναστική της κάνει ενώ προσπαθεί, παρά τις λιγούρες της εγκυμοσύνης της, να τρέφεται σωστά κάνοντας υγιεινές επιλογές ενώ ακολουθεί και ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους. Μερικές από τις ιδέες της είναι λαχταριστά pancakes βρώμης, porridge για super yummy και healthy πρωινά, avocado toast αλλά και smoothie μπανάνα, μούρα και βούτυρο αμυγδάλου. Έτσι λοιπόν δικαιολογείται και το γεγονός ότι παρά την δίδυμη κύησή της, η Χριστίνα δείχνει να διατηρεί τη σιλουέτα της σε πολύ καλό επίπεδο.

Το πρωί της Τετάρτης (14-04) η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία από το ασανσέρ οπού την είδαμε να ποζάρει με κολάν και τα χάσαμε!

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα μωρά που περιμένει.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη», ήταν το μήνυμα της Χριστίνας στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για το μωράκι που περιμένει.

Η Χριστίνα μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Μεσάνυχτα είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», είχε αποκαλύψει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved