Η Μυρτώ Αλικάκη στο gossip-tv: «Τα παιδιά μου τάχθηκαν άμεσα υπέρ του κινήματος #ΜeToo»
Showbiz

Η Μυρτώ Αλικάκη στο gossip-tv: «Τα παιδιά μου τάχθηκαν άμεσα υπέρ του κινήματος #ΜeToo»

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv για τις καταγγελίες, την συμμετοχή της στο σίριαλ "Σιωπηλός Δρόμος" αλλά και για το πώς συζήτησε για τις καταγγελίες με τα παιδιά της.

Την Μυρτώ Αλικάκη την συναντήσαμε στα γυρίσματα του video clip του νέου τραγουδιού του Μάνου Τάκου με τίτλο "Μίλα", ένα τραγούδι που έχει γραφτεί από τον ίδιο για όλα τα είδη μορφής βίας και την εξάλειψή τους.

Η Μυρτώ Αλικάκη συμμετέχει στο video clip, υποδυόμενη την μητέρα μιας οικογένειας, όπου την κακομεταχειρίζεται ο σύζυγός της και παράλληλα προσπαθεί να προστατέψει και το παιδί της.

Η Μυρτώ Αλικάκη όσον αφορά τις καταγγελίες δήλωσε στο gossip-tv: Δεν είναι κάτι που το είχαμε όλη την ώρα μπροστά μας. Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι δεν έχουμε καμία παρόμοια εμπειρία βίας. Αυτό συμβαίνει παντού. Σίγουρα θα νιώθουμε πιο προστατευμένοι, απέναντι σε αυτά τα χειριστικά άτομα".

alikaki1.jpg

Η ίδια μας εξομολογήθηκε πως συζήτησε με τα παιδιά της για όλη αυτή την "θύελλα" καταγγελιών και το κίνημα #MeToo: "Τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα και ενημερώνονται και από μόνοι τους. Κάναμε κάποιες κουβέντες για το θέμα αυτό, αλλά αυτό που παρατηρώ είναι πως τα παιδιά που ανήκουν σε μια άλλη γενιά, τάχθηκαν άμεσα υπέρ αυτού του κινήματος. Έχει ήδη αρχίσει να περνάει στο υποσυνείδητό τους, αυτός ο αγώνας απέναντι στην πατριαρχία, στον ρατσισμό, στην αδύναμη θέση της γυναίκας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό".

Τέλος, η Μυρτώ Αλικάκη δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που συμμετέχει στο νέο σίριαλ του Mega "Σιωπηλός Δρόμος" και μας αποκάλυψε αν θα την δούμε σε κάποιο θέατρο την καλοκαιρινή σεζόν.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved