Φλορίντα Πετρουτσέλι: Θετική στον κορονοϊό όλη η οικογένεια  – Το μήνυμά της
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Θετική στον κορονοϊό όλη η οικογένεια – Το μήνυμά της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μέσα από το Instagram της αποκάλυψε πως όλοι στο σπίτι της είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια που σήμερα γιορτάζει την τρίτη επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της Άρη Γούτο, δημοσίευσε πριν λίγη ώρα μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε πως φέτος γιορτάζουν αυτή τη μέρα λίγο διαφορετική αφού όλη η οικογένεια νοσεί από covid.

«3 χρόνια παντρεμένοι...
Σήμερα γιορτάζουμε διαφορετικά την επέτειο μας , απομονωμένοι σπίτι οι τέσσερις μας , θετικοί στον ιό αλλά γεμάτοι και θετικά συναισθήματα , αγάπη και ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε στη ζωή μας.. #happyanniversary #weddinganniversary #covidanniversary2021❤️», έγραψε η ίδια λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη καραντίνα η Φλορίντα ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη για τους δικούς της ανθρώπους που ζουν μόνιμα στην Ιταλία.

Παρόλα αυτά η Φλορίντα προσπαθεί να παραμένει ψύχραιμη καθώς πρέπει να φροντίσει τα δυο της παιδάκια.

Πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε πως κάνει την προετοιμασία για το γάμο της, που θα ενώσει και ενώπιον Θεού τη ζωή της με τον άντρα της.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 14 Απριλίου 2017, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

«Θέλουμε να είμαστε οι δυο μας, όχι να κάνουμε πάρτι. Λέμε κάποια στιγμή να κάνουμε οι δυο μας ένα ταξίδι με τους κουμπάρους μας και να παντρευτούμε εκεί», είχε πει η παρουσιάστρια στο Secret συμπληρώνοντας: «Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, αντιθέτως, τον δυναμώνει. Φυσικά, όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο».

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved