Χρήστος Λούλης: «Είμαι 45 και δεν έχω μάθει στα πολλά, αλλιώς θα έκανα κάθε χρόνο τηλεόραση»
Showbiz

Χρήστος Λούλης: «Είμαι 45 και δεν έχω μάθει στα πολλά, αλλιώς θα έκανα κάθε χρόνο τηλεόραση»

Χρήστος Λούλης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την αποχή του από την μικρή οθόνη αλλά και για την επιστροφή του στην τηλεόραση με τον "Σιωπηλό Δρόμο".

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε αυτή τη δουλειά, πρόκειται για ένα πολύ καλό σενάριο, τα επεισόδια δεν είναι πολλά ώστε να τα κυνηγάμε να προλάβουμε. Είναι μια σειρά με αρχή μέση τέλος που δεν κάνει κοιλιά. Μια παραγωγή που θα φέρει νέα εποχή στην ελληνική μυθοπλασία. Κάτι που έχω χρόνια να δω στην ελληνική τηλεόραση», είπε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχω αρνηθεί πολλές φορές προτάσεις επειδή ήμουν τόσο απορροφημένος στο θέατρο, το οποίο αναδεικνύει πιο πολύ αυτό που θέλουμε να βγάλουμε, η τηλεόραση δεν έχει την πολυτέλεια να το κάνουμε αυτό. Όταν πρέπει να παίξει τέσσερα πέντε επεισόδια τη βδομάδα όλοι τρέχουν να προλάβουν. Στο θέατρο επειδή είναι πιο φροντισμένες οι δουλειές» δηλώνει.

Σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, καθώς η τηλεόραση πληρώνει καλύτερα, ο Χρήστος Λούλης απαντά πως «Και εγώ και γυναίκα μου κάναμε πολύ θέατρο και δεν μας λείψανε τα χρήματα, άλλωστε δεν είχαμε μάθει στα πολλά. μπορούσαμε να ζούμε με τις δουλειές μας.

Δεν θα επέλεγα ποτέ για κάποια λεφτά παραπάνω να κάνω κάτι που δεν θα μου άρεσε. Είμαι 45 και δεν έχω μάθει στα πολλά. Αν είχα μάθει στα πολλά θα έκανα κάθε χρόνο τηλεόραση».

Πηγή: Sectet

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved