Σιωπηλός Δρόμος: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Η ιστορία και η πλοκή της σειράς είναι μοναδικές»
Showbiz

Σιωπηλός Δρόμος: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Η ιστορία και η πλοκή της σειράς είναι μοναδικές»

Σιωπηλός Δρόμος: Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου πρωταγωνιστεί στη σειρά» του MEGA, μία νέα μίνι σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όσα κάνουν αυτή τη σειρά να ξεχωρίζει, για τα παιδικά της χρόνια στη Ρωσία, αλλά και για το αν την στεναχωρούν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις καταγγελίες στο χώρο της τέχνης.

Ποιες στιγμές της προσωπικής σας διαδρομής ήταν κομβικά στο να αλλάξετε, να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε;

Θεωρώ ότι η γέννηση των παιδιών μου είναι ένα τέτοιο γεγονός, όπως και οι συναντήσεις με τους φίλους μου.

Γεννηθήκατε στην Τασκένδη της Ρωσίας. Τι μυρωδιά είχαν τα παιδικά σας χρόνια;

Φασκόμηλο! Ήμουν ένα χαρούμενο παιδί, όπως όλα τα παιδιά που από τη φύση τους αποζητούν την ευτυχία.

Σας λείπει η ζωή σας εκεί;

Δεν μου λείπουν οι τόποι, αλλά οι άνθρωποι.

Οι παππούδες και γιαγιάδες σας ήταν εξόριστοι πολιτικοί πρόσφυγες που ζούσαν στη Ρωσία. Πώς ήταν για εσάς η επιστροφή σας στην Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση;

Ήμουν 7 ετών όταν επιστρέψαμε. Θυμάμαι πως αισθανόμουν μεγάλη χαρά γιατί συναντήσαμε ανθρώπους της οικογένειας μας που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. Συνδεόμουν πάντοτε με τους ανθρώπους και όχι με τους τόπους.

«Σιωπηλός δρόμος». Τι διαφορετικό θεωρείτε ότι έχει αυτή η σειρά; Για ποιο λόγο θα προτείνατε στους τηλεθεατές να την παρακολουθήσουν;

Πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός συνδυασμός ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού, ξεχωριστής παραγωγής και άφταστου σεναρίου. Η ιστορία και η πλοκή της σειράς είναι μοναδικές.

Τους τελευταίους δύο μήνες πάρα πολλοί συνάδελφοι σας ηθοποιοί έχουν μιλήσει ανοιχτά για κακοποιητικές συμπεριφορά που έχουν βιώσει στο θέατρο.

Οι περιπτώσεις κακοποιητικών συμπεριφορών στον εργασιακό χώρο είναι ένα φαινόμενο που συμβαίνει σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και οφείλουμε να το δούμε ουσιαστικά και να προσπαθήσουμε να το πολεμήσουμε εν τη γενέσει του. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον κόσμο της τέχνης.

Συμφωνείτε, επομένως, πως θα πρέπει να αλλάξει κατ’ αρχάς η εργασιακή νομοθεσία.

Σαφέστατα.

Σας στεναχωρούν, παρ' όλα αυτά, όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον τόσο μεγάλο αριθμό καταγγελιών στο χώρο της τέχνης.

Αυτό είναι αυτονόητο. Κάθε άνθρωπος, όταν ακούει κάτι τέτοιο, σε πρώτη φάση στενοχωριέται.

Τι λείπει από τη ζωή σας σήμερα;

Να βλέπω τον ορίζοντα, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved