Μενεγάκη: Μαγείρεψε μακαρονάδα κι έδωσε την πανεύκολη συνταγή στο Instagram της
Showbiz

Μενεγάκη: Μαγείρεψε μακαρονάδα κι έδωσε την πανεύκολη συνταγή στο Instagram της

Ορεξάτη και γεμάτη διάθεση η Ελένη Μενεγάκη. Και πώς όχι αφού διανύει μια από τις πιο δημιουργικές και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Η σημερινή ανάρτηση της Ελένης ήταν λίγο διαφορετική αφού μοιράστηκε με τους followers της το πιάτο που μαγείρεψε κι έδωσε τη συνταγή της.

Και ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό της Ελένης; Μα τι άλλο; Τα μακαρόνια.

Έφτιαξε λοιπόν μακαρονάδα με πένες και μάλιστα η συνταγή της είναι νηστίσιμη, εύκολη και με ελάχιστα υλικά. «Αγαπημένοι μου, σας έχω πανεύκολη, πεντανόστιμη και νηστίσιμη συνταγή που θα λατρέψετε», σημείωσε η ίδια κι έδωσε τα υλικά της.

Πένες με πολύχρωμες πιπεριές κι ένα υπέροχο dressing από λεμόνι, λάδι, άνηθο και Ταχίνι. Πάντως από τη φωτογραφία το πιάτο φαίνεται λαχταριστό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μοιράζεται συνταγή της αφού έχει δώσει κι άλλη ακόμη πιο απλή με μακαρόνια και απλή σάλτσα.

Έβαλε τα μακαρόνια της σε μία κατσαρόλα να βράσουν και όπως τόνισε δεν θέλει να είναι πολύ βρασμένα και σε μία άλλη κατσαρόλα έβαλε το λάδι, μία σκελίδα σκόρδο που θα το έβγαζε μετά μιας και τα παιδιά της δεν αγαπούν το σκόρδο και πρόσθεσε πιπεριά και κρεμμύδια και πρόσθεσε λίγη ζάχαρη… αφού στη συνέχεια έβαλε φρέσκια πολτοποιημένη ντομάτα και άφησε να σιγοβράσει η σάλτσα.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved