Νεφέλη Κουλούρη: «Έχω δεχτεί ψυχολογικό πόλεμο από συνεργάτες»
Showbiz

Νεφέλη Κουλούρη: «Έχω δεχτεί ψυχολογικό πόλεμο από συνεργάτες»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νεφέλη Κουλούρη μίλησε για το #MeToo που συνταράσσει και τον καλλιτεχνικό κόσμο, αποκαλύπτοντας την δική της δυσάρεστη εμπειρία.

«Μόνο θετική με βρίσκει το γεγονός πως αυτές οι γυναίκες και οι άνδρες, οι συνάνθρωποί μας, βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και βγήκαν στο φως εγκλήματα που αφορούν το σώμα, την ψυχή και τη ζωή -επαγγελματική και προσωπική- των θυμάτων, από άτομα τα οποία καταχράστηκαν την εξουσία που τους δόθηκε και φέρθηκαν τόσο αισχρά με την πεποίθηση πως μια ζωή θα βρίσκονται στο απυρόβλητο.

Να που όμως έχουν όλα ημερομηνία λήξης. Όχι τα τραύματα. Αυτά πάντα θα υπάρχουν στις ψυχές και στα σώματα όσων υπέστησαν βία. Η ελπίδα όμως είναι πως όσοι σκέφτονται και ενεργούν σαν θύτες πλέον θα έχουν τον φόβο. Δεν θα τους είναι τόσο εύκολο πια κι αυτό δεν αφορά μόνο το θέατρο, αλλά κάθε εργασιακό χώρο. Ο χώρος μας είναι φωτεινός και η απόδειξη είναι αυτή.

Οι καταγγελίες που έλαβαν και θα λάβουν χώρα να σώσουν όσα περισσότερα μελλοντικά θύματα γίνεται. Είτε γιατί οι άνθρωποι δεν θα φοβούνται πια να μιλήσουν είτε γιατί οι θύτες θα φοβούνται πολύ να πράξουν» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Πάνω κάτω, όλοι γνωρίζαμε κάποια περιστατικά. Σε καμία όμως περίπτωση την τεράστια έκτασή τους. Εμένα, ευτυχώς, δεν μου έχει συμβεί κάτι τόσο άσχημο. Έχω δεχτεί ψυχολογικό πόλεμο από συνεργάτες, ελάχιστες φορές.

Έκανα υπομονή, αντέδρασα, προσπάθησα να λύσω τις διαφορές, οι οποίες, ωστόσο, συνήθως δεν λύνονται, όταν κάποιος φτάσει στο σημείο να αμφισβητεί την ειλικρίνεια, την προσπάθεια που καταβάλλει την αγάπη σου για τη δουλειά. Δεν εγκατέλειψα, παρέμεινα και στήριξα τη θέση μου μέχρι τέλους».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved