Ο Στέλιος Κρητικός στο gossip-tv: Το μήνυμα για τις καταγγελίες και η συμβουλή στο γιο του, Άρη!
Showbiz

Ο Στέλιος Κρητικός στο gossip-tv: Το μήνυμα για τις καταγγελίες και η συμβουλή στο γιο του, Άρη!

Τον Στέλιο Κρητικό και ο μικρός του γιος, Άρης Κρητικός μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv και μεταξύ άλλων σχολίασαν τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Τον Στέλιο και τον Άρη Κρητικό τους συναντήσαμε στα γυρίσματα του video clip του νέου τραγουδιού του Μάνου Τάκου με τίτλο "Μίλα", ένα τραγούδι που έχει γραφτεί από τον ίδιο για όλα τα είδη μορφής βίας και την εξάλειψή τους.

Στο video clip, συμμετέχει ο 18χρονος γιος του Στέλιου, Άρης Κρητικός, ο οποίος υποδύεται τον γιο του Πέτρου Λαγούτη και της Μυρτούς Αλικάκη, όπου πέφτει θύμα κακής συμπεριφοράς από τον πατέρα του.

Στα γυρίσματα βρέθηκε και παρέμεινε ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος παρακολουθούσε με θαυμασμό και δέος τον μικρό του γιο να κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική!

Ρωτήσαμε τον Στέλιο Κρητικό πώς αντέδρασε όταν ο Άρης του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός: «Τα παιδιά μου θέλω να γίνουν καλλιτέχνες, μπροστά από τις κάμερες, πίσω από τις κάμερες και όλο αυτό είναι μαγεία γιατί μοιραζόμαστε πολύ όμορφα πράγματα. Με χαρά τον αφήσω να γίνει ηθοποιός, το θέατρο είναι μαγεία, η τέχνη είναι μαγεία. Παντού υπάρχουν όλα αυτά που έχουν καταγγελθεί ο όχι μόνο στο δικό μας χώρο. Παντού υπάρχουν. Αν είσαι προσεκτικός, αν έχεις την προσωπικότητά σου, και αν ξέρεις τα βήματα που θέλεις να κάνεις, δεν υπάρχει φόβος. Σε όλους, ειδικά στους πιο μεγάλους έχει συμβεί κάτι και τα έχουμε αντιμετωπίσει ανάλογα».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Εμείς βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά, να τους ενημερώσουμε, να τους πούμε να μην φοβούνται, να μιλήσουν, να πράξουν και δεν είναι ότι θα τσακωθώ ή θα πλακωθώ στις μπουνιές, ένα όχι είναι αρκετό ή ένα «ευχαριστώ, δε με ενδιαφέρει». Πρέπει να ξέρουμε που βαδίζουμε γιατί πολλές φορές σαν γονείς δίνουμε και λάθος συμβουλές. Είναι αυτό που λέω στα παιδιά μου, «μία σπουδαία δουλειά είναι απλά μία δουλειά τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο». Υπάρχουν πολλές σπουδαίες δουλειές που απλά παραμένουν δουλειές».

Τέλος ρωτήσαμε τον Άρη, ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχει δώσει ο πατέρας του: «Να είμαι αληθινός, να είμαι αυτός μου, να μη λέω ψέματα στους ανθρώπους που έχω επιλέξει να έχω δίπλα μου. Το να έχω μία συμπεριφορά που δεν τους αρμόζει είναι σα να τους βάλω τον ίδιο μου τον εαυτό. Πρέπει να τιμάμε τις επιλογές μας».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved