Μπουλέ: Μπήκε στον έβδομο μήνα και μας έδειξε το απόλυτο ανοιξιάτικο φόρεμα για μία εγκυμονούσα
Showbiz

Μπουλέ: Μπήκε στον έβδομο μήνα και μας έδειξε το απόλυτο ανοιξιάτικο φόρεμα για μία εγκυμονούσα

Νάντια Μπουλέ έχει μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά, όμως έχει καταφέρει να ντύνεται κομψά ακόμα και αυτή την περίοδο! 

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η Νάντια Μπουλέ θέλει να νιώθει όσο το δυνατόν πιο άνετα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Καθώς η κοιλιά της μεγαλώνει, όλο και περισσότερο προτιμά να φορά υπέροχα φουστάνια και είναι ίσως η πλέον ιδανική λύση για ένα εντυπωσιακό ντύσιμο ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τα φλοράλ φορέματα, κοντά ή μακριά, τα ανοιξιάτικα φουστάνια την έχουν βολέψει πολύ και της ταιριάζουν…

Ο μύθος που θέλει τις εγκυμονούσες να λάμπουν και να ομορφαίνουν σίγουρα επιβεβαιώνεται από την Νάντια Μπουλέ!

Η ηθοποιός προτιμά κομψά, αέρινα φορέματα που την κάνουν να νιώθει αλλά και να φαίνεται υπέροχη. Απολαμβάνει τους πιο όμορφους μήνες της ζωής της με φορέματα κομμένα και ραμμένα για εκείνη, ένα όμως μας εντυπωσίασε από όλα πιο πολύ…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Νάντια Μπουλέ σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε για την εγκυμοσύνη της: «Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Λιγούρες δεν έχω πάρα πολλές, νομίζω ότι το ελέγχω εγκεφαλικά όλο αυτό».

Η Νάντια Μπουλέ η οποία είναι αρκετά ενεργή στο instagram από τη μέρα που ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, που θα είναι αγοράκι, δημοσιεύει συνέχεια εκπληκτικές, ολόσωμες φωτογραφίες της και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Αγγελική πρόσφατα πόσταρε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό γιατί μπορεί να έχει μπει στον έβδομο μήνα όμως είναι άκρως εντυπωσιακή και δείτε την και εσείς παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved