Μορφούλα Ντώνα: Το παιδί της μεγάλωσε πολύ - Δες τις νέες υπέροχες φωτό!
Showbiz

Μορφούλα Ντώνα: Το παιδί της μεγάλωσε πολύ - Δες τις νέες υπέροχες φωτό!

Το παιδάκι της Μορφούλας Ντώνα είναι ένα κουκλάκι! Και δεν το λέμε εμείς, οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους.

Η γνωστή αθλήτρια είναι πολύ ενεργή στα social media και μάλιστα δεν παραλείπει να μοιραστεί μαζί μας και φωτογραφίες του παιδιού της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είναι μια γλύκα και κάθε φορά που ανεβάζει φωτό του, τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους «πέφτουν βροχή»!

«Κάποια στιγμή στο παρελθόν, χαζεύοντας νυφικά, είχα βρει πει ότι όταν θα παρόμοιο. Επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου τα νυφικά τούρτα, θέλω το δικό μου να έχει την πολυτέλεια του, αλλά να είναι λιτό. Επειδή ο Γιάννης επιμένει το μωρό να βαφτιστεί στη θάλασσα, σκεφτόμαστε το Μυστήριο να γίνει στη Μάνη. Βέβαια, ο Γιάννης όταν συζητούσαμε για τον γάμο, ήθελε να γίνει ότι Σπέτσες, που είναι το νησί που μεγάλωσε, οπότε δεν έχουμε καταλήξει ακόμα τι θα κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι και στα δύο Μυστήρια θα υπάρχει το στοιχείο της θάλασσας», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μορφούλα Ντώνα και επεσήμανε: «Θα θέλαμε να γίνει το καλοκαίρι του 2021, μαζί με τον θρησκευτικό γάμο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα το επιτρέπουν οι συνθήκες. Θέλουμε να έχουμε κοντά μας τους φίλους μας, οπότε δεν θα μας άρεσε να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Δες τις νέες φωτογραφίες του παιδιού της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved