Survivor: «Όταν βγήκα, με απειλούσαν μέχρι και για τη ζωή μου. Φοβόμουν να πάω σπίτι»
Showbiz

Survivor: «Όταν βγήκα, με απειλούσαν μέχρι και για τη ζωή μου. Φοβόμουν να πάω σπίτι»

Survivor: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε μια συνέντευξη και ήταν άκρως αποκαλυπτική και εξομολογητική.

Η Ξένια από το γνωστό συγκρότημα "REC" μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day" και θυμήθηκε την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, "Survivor".

Η όμορφη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε όλα όσα βίωσε μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, γυρνώντας στην Ελλάδα.

Η Ξένια δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: "Όταν βγήκα δέχτηκα πολύ άσχημα μηνύματα, που απειλούσαν μέχρι και τη ζωή μου. Μου έλεγαν “γύρνα πίσω στη χώρα σου”. Φοβόμουν να πάω σπίτι, γιατί δεν ήξερα τι θα γινόταν. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με σχολίασε πάρα πολύ αρνητικά, για τον τρόπο που έτρεχα. Αυτό που αναρωτιόμουν είναι πώς μια γυναίκα τα έλεγε αυτά, η οποία είχε την ευκαιρία να ζήσει ακριβώς τα ίδια πράγματα που έζησα και εγώ".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Αυτό που μπορώ να πω για μένα είναι ότι πήρα πάρα πολύ καλά λεφτά. Είναι πολύ κοντά σε αυτά που ακούγονται τώρα. Το δικό μας Survivor δεν έχει καμία σχέση με το φετινό. Φέτος είναι πιο μελετημένοι οι παίκτες, δεν είναι τόσο αγωνιστικό όπως τα προηγούμενα, είναι περισσότερο reality. Ο Τριαντάφυλλος πλασάρει πολύ καλά τον εαυτό του".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved