Άγγελος Λάτσιος: Ποζάρει αγκαλιά με την μητέρα του, Ελένη και η φωτό στο Instagram του έγινε viral
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Ποζάρει αγκαλιά με την μητέρα του, Ελένη και η φωτό στο Instagram του έγινε viral

Πιο ενεργός από ποτέ ο Άγγελος Λάτσιος στα social media! Μας τρέλανε με την υπέροχη φωτογραφία του αγκαλιά με τη μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (15-04) ο γιος της παρουσιάστριας ανέβασε στα stories του μια από τις φωτογραφίες που λίγη ώρα πριν είχε ανεβάσει η Ελένη.

Μαμά και γιος βγήκαν βόλτα στην περιοχή της Κηφισιάς και οι φωτογραφίες τους είναι το κάτι άλλο.

«... κάποτε σε αυτούς τους δρόμους της Κηφισιάς τον πήγαινα βόλτα με το καροτσάκι και ήταν η καλύτερη παρέα κι ακόμα είναι ! Με χαμόγελα καρδιάς από μάνα και γιο να έχετε μια θετική μέρα !
@aggelos_latsios #eleni #motherandson», σημείωσε η Ελένη στη λεζάντα της φωτογραφίας της και έγινε χαμός από σχόλια.

Φορώντας μάσκες προστασίας και με casual look οι δυο τους πόζαραν σε μια selfie και έδειχναν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Και πώς όχι; Η Ελένη μετά την απόφαση της να μείνει για λίγο εκτός τηλεόρασης, είχε την ευκαιρία να έρθει ακόμη πιο κοντά στα παιδιά της και αναπληρώσει τις χαμένες στιγμές.

Όσο για τον Άγγελο;

Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις.

Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνια έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση. Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε.

Μεγάλωσε και οι ομοιότητες τόσο με την μαμά του όσο και με τον μπαμπά του, Γιάννη Λάτσιο είναι πια εμφανείς. Περήφανη για τον γιο της η Ελένη, δεν μπορεί να πιστέψει πώς πέρασαν τα χρόνια.

Δες τους μαζί στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved