Survivor: Το άγνωστο lovestory τους! Η αποκάλυψη κοινού φίλου τους για τον έρωτά τους
Showbiz

Survivor: Το άγνωστο lovestory τους! Η αποκάλυψη κοινού φίλου τους για τον έρωτά τους

Survivor: Και ενώ η σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει γίνει το hot gossip στους κόλπους του ριάλιτι επιβίωσης, κοινός φίλος του άλλοτε -νυν;- ζευγαριού αποκάλυψε πώς ξεκίνησε αυτός ο τρελός έρωτας που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα... 

Ο καλός φίλος του Σάκη και κοινός με τη Μαριαλένα, ο Γιώργος Μαρκούλης μίλησε προ ημερών στο Ευτυχείτε για τη σχέση των δύο παικτών του Survivor και πώς αυτή ξεκίνησε.

«Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι» είπε αρχικά ο φίλος του Σάκη και συνέχισε τις αποκαλύψεις:

«Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της».

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς τους που αποδείχτηκε θυελλώδης αν κρίνουμε από τη μεγάλη αμηχανία που έδειχνε να νιώθει η Μαριαλένα όταν τον πρωτοείδε να πατάει το πόδι του στην παραλία των Μπλε. Μία αποκάλυψη του James τότε για όσα του είχε εκμυστηρευτεί εκείνη για τον πρώην της, στις αρχές του παιχνιδιού, δημιούργησε τριγμούς στην μπλε ομάδα αλλά και έδωσε στους τηλεθεατές να καταλάβουν ότι το άλλοτε ζευγάρι δεν είχε χωρίσει και με τον πλέον εύκολο τρόπο. Ο χωρισμός αυτός προφανώς υπήρξε επώδυνος και για τους δύο.

Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και η συμβίωση των δύο παικτών στον Άγιο Δομίνικο τους έχει φέρει και πάλι κοντά και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved