Σάντρα Βουτσά: Ξεσπά κατά της Παπασπύρου: «Δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες του πατέρα μου»
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Ξεσπά κατά της Παπασπύρου: «Δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες του πατέρα μου»

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην κάμερα του "Πρωινού" και ξέσπασε κατά της δεύτερης πρώην συζύγου του Κώστα Βουτσά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά ζήτησε από την πρώην σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου τους πίνακες που είχε αγοράσει ο πατέρας της, καθώς τους φύλαγε για τις κόρες του, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Σάντρα Βουτσά ξέσπασε στο "Πρωινό" και αποκάλυψε πως σκέφτεται μέχρι και να ακολουθήσει την νομική οδό για να πάρει τους πίνακες του πατέρα της πίσω.

Η ίδια είπε: "Συμβαίνει κάτι το οποίο είναι δύσκολο, είναι λάθος, διότι εγώ ξέρω ότι τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι. Καταλαβαίνεις ότι αναγκάστηκα να μιλήσω. Έχει γραφτεί σε διάφορα έντυπα ότι έχουμε κληρονομήσει μία αμύθητη περιουσία του πατέρα μου. Δεν υπάρχουν αυτά φυσικά."

Και συνέχισε, λέγοντας: "Ο πατέρας μου αγόραζε για πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης και ήταν μία επένδυση που έκανε για τις τρεις του κόρες. Αυτούς τους πίνακες λοιπόν, τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου να τους φυλάξει εκείνη σε έναν αποθηκευτικό χώρο, δε μπορούσε να τους βάλει σε σπίτι γιατί ήταν πάρα πολλοί. Είναι πάνω από 70 πίνακες".

Τέλος, η Σάντρα Βουτσά εξομολογήθηκε: "Το καλοκαίρι πήρα ένα τελεσίγραφο που έλεγε “Οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι το θέμα που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτήν την απόφαση, γιατί μπορεί να πιστεύει ότι οι πίνακες είναι δικοί της. Γιατί έλυνε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου, πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου; Ουσιαστικά περίμενε τόσα χρόνια, μέχρι που θα έφευγε ο πατέρας μου, για να κάνει αυτό που ήθελε αυτή. Ο πατέρας μου δεν πίστευε στις διαθήκες γιατί είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης και δεύτερον πίστευε, πως όταν θα έφευγε από τη ζωή, θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Ξαφνικά βλέπω ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved