Κωνσταντίνος Καζάκος: «Υπήρξε μια μερίδα του σιναφιού που μπορεί να με κοίταζε με μισό μάτι»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Υπήρξε μια μερίδα του σιναφιού που μπορεί να με κοίταζε με μισό μάτι»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά για την μεγάλη επιτυχία της σειράς Κόκκινο Ποτάμι, την συνεργασία του σε αυτή τη σειρά με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη ενώ μιλά με τρυφερότητα για την επιλογή της κόρης του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο ηθοποιός παράλληλα αποκαλύπτει στο περιοδικό Hello, αν είχε πέσει ποτέ θύμα ρατσισμού για το γεγονός ότι ήταν παιδί δυο τόσο γνωστών ηθοποιών.

Πέρυσι πρωταγωνίστησες στο «Κόκκινο Ποτάμι», μια σειρά που ανέβασε τον πήχη στη μυθοπλασία.
Ήταν πραγματικά μια εξαιρετικά ποιοτική σειρά, αντίστοιχης αξίας με εκείνη που έχει το «Νησί». Δεν έγινε με γνώμονα να βγουν χρήματα, αλλά να παρουσιαστεί αυτή η συγκλονιστική ιστορία όπως πρέπει. Σε αυτό βοήθησαν από την καρδιά τους όλοι καθώς ήταν μια πολύ δαπανηρή παραγωγή. Πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές του Μανούσου Μανουσάκη.


Με την Τάνια Τρυπή, με την οποία υπήρξατε παντρεμένοι, υποδυθήκατε τους συζυγούς στο «Κόκκινο Ποτάμι».
Ήταν πολύ αστείο δύο πρώην σύζυγοι στη ζωή να υποδύονται τους παντρεμένους στη δουλειά. Με την Τάνια, η οποία είναι εξαιρετική ηθοποιός, συνεργαζόμαστε άψογα, ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Η δουλειά έβγαινε γρήγορα και καλά.

Η κόρη σας, Τζένη, ακολουθεί τα βήματα σας. Πώς νιώθεις για αυτό;
Η Τζένη τελειώνει φέτος τη δραματική σχολή και θα βγει σε ένα χώρο που είναι σε στάση αυτήν τη στιγμή. Είναι πολύ άσχημο για τα νέα παιδιά να μην έχουν πού να δουλέψουν. Η επιλογή της να γίνει ηθοποιός ήταν συνειδητή από μέρους της. Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο, γνωρίζει τις ομορφιές και τις δυσκολίες του. Είναι σχεδόν αδύνατον να ξεφύγεις από αυτόν το χώρο. Είναι πολύ γοητευτικός, δεν γίνεται να μη σε κρατήσει.

Ποια από τις συμβουλές της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου έδωσες στην κόρη σου;
Να είναι ο εαυτός της. Όταν βάζεις μάσκες για να είσαι αρεστός στους άλλους, χαλάς τη ζωή σου. Προσωπικά, πάντα έλεγα «αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω». Δεν είναι δυνατόν να αρέσουμε σε όλους. Θέλω να σηκώνομαι το πρωί, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μου χαμογελώ, όχι να με φτύνω. Ξέρω ότι δεν είναι η σωστή πολιτική για έναν καλλιτέχνη, αλλά πιστεύω ότι είναι ο ορθός τρόπος για έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν τον πληρώνω ποικιλοτρόπως.


Με ποιον τρόπο τον πληρώνεις; Ποτέ δεν μπήκα σε παρεάκια καλλιτεχνών. Ήθελα να κάνω παρέα με όσους εκτιμούσα και όχι με όσους έπρεπε.

Δέχθηκες ρατσισμό για το γεγονός ότι ήσουν παιδί δυο τόσο γνωστών ηθοποιών;

Συνέβη κι αυτό. Από τον κόσμο όμως πήρα πολλή αγάπη. Αν και υπήρξε μια μερίδα του σιναφιού που μπορεί να με κοίταζε με μισό μάτι, δεν με ένοιαζε. Ήθελα να κάνω αυτήν τη δουλειά. Το ότι είχα γονείς δύο καταξιωμένους ηθοποιούς δεν σήμαινε πως δεν θα ακολουθούσα τα όνειρα μου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved