Κέλλυ Κελεκίδου: Θα σαστίσεις με την μεγάλη αλλαγή της! Έκοψε τα μαλλιά της κοντά κι έγινε ξανθιά!
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Θα σαστίσεις με την μεγάλη αλλαγή της! Έκοψε τα μαλλιά της κοντά κι έγινε ξανθιά!

Πραγματικά άλλος άνθρωπος η Κέλλυ Κελεκίδου! Η καραντίνα έφερε αλλαγές και μάλιστα πολύ επιτυχημένες.

Η όμορφη τραγουδίστρια ακολούθησε τις τάσεις της μόδας που θέλουν το καρέ να κυριαρχεί και δεν έμεινε μόνο εκεί αφού από καστανή έγινε ξανθιά!

Από τον περασμένο Δεκέμβριο είχε κάνει το πρώτο βήμα πειραματισμού αφού στο σκούρα βάση της, είχε πετάξει και μερικές ξανθιές ανταύγειες.

Φαίνεται πως το αποτέλεσμα της άρεσε πολύ και έπειτα από σκέψη είπε να το κάνει ακόμη πιο έντονο.

Όσα χρόνια γνωρίζουμε την Κέλλυ Κελεκίδου πάντα είχε μακριά μαλλιά ενώ στις αποχρώσεις δεν ξέφευγε ποτέ. Φαίνεται πως αυτή η περίοδος της καραντίνας επέβαλε και μερικές αλλαγές ώστε να ανανεωθεί. Και τα κατάφερε και είναι μια κούκλα!

Δες την στη gallery

Όσο για τη σιλουέτα της τι να πει κανείς; Διαθέτει το τέλειο «πακέτο» μιας γοητευτικής γυναίκας.

Η ίδια μάλιστα έχει αποκαλύψει και τα διατροφικά μυστικά της.

Τρώει απαραιτήτως πρωινό, κυρίως ένα τοστ με τυρί ή γιαούρτι με φρούτα και μέλι. Στο μεσημεριανό προτιμά λαδερά και όσπρια, φασολάκια ή φακές. Εναλλακτικά, τρώει ψάρι (σε σούπα ή στο φούρνο) και παρούσα σε κάθε γεύμα της είναι η σαλάτα. Αντί για ψωμί, προτιμά το παξιμάδι. Η σαλάτα της αποτελείται κυρίως από μαρούλι, τόνο, καλαμπόκι ή μια απλή σαλάτα με αγγούρι και ντομάτα. Το βραδινό είναι το πιο παραμελημένο γεύμα για την Κελεκίδου. Αν φάει αργά το απόγευμα, αποφεύγει το βραδινό, ειδικά όταν δουλεύει ενώ το καλοκαίρι τρώει καρπούζι για βραδινό μαζί με τυρί ή ένα γιαούρτι με φρούτα και μέλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved