Ράνια Τζίμα: Η συγκλονιστική ιστορία για τον θάνατο της μητέρας της
Showbiz

Ράνια Τζίμα: Η συγκλονιστική ιστορία για τον θάνατο της μητέρας της

Η Ράνια Τζίμα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται!".

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του Mega μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο της μητέρας της και για το πώς το έμαθε.

Η Ράνια Τζίμα όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της από τον πατέρα της, εκείνη την στιγμή εργαζόταν για το δελτίο και άργησε να απαντήσει στις κλήσεις του.

Η ίδια εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής: «Πέθανε η μητέρα μου, σκοτώθηκε μία από τις καλύτερές μου φίλες σε ένα φρικτό τροχαίο και χώρισα και από μία μεγάλη σχέση. Είχε μαζευτεί πολύ απώλεια και έτσι είπα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα για να αλλάξει όλο αυτό».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η μητέρα μου έφυγε αιφνίδια από πνευμονική εμβολή. Έγραφα το ζωντανό μου για το μεσημεριανό δελτίο και με έπαιρνε ο πατέρας μου ακατάπαυστα και δεν το σήκωνα. Το σήκωσα το δέκατη φορά και του λέω «αμάν τι θέλεις επιτέλους, δουλεύω δεν το καταλαβαίνεις»; Και μου λέει «Πέθανε η μητέρα σου». Έχω προσπαθήσει εκατομμύρια φορές να θυμηθώ ποιος με πήγε στο σπίτι, δεν το θυμάμαι. Η επόμενη σκηνή που θυμάμαι είναι η πλάτη του γιατρού ιδρωμένη, ο οποίος προσπαθούσε πολύ ώρα να την επαναφέρει. Ήταν πολύ νέα γυναίκα, ήταν 52 ετών».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved