Αθηνά Χρυσαντίδου: Θετική στον κορονοϊό - «Ανεβάζω συνέχεια πυρετό, κρυώνω»
Showbiz

Αθηνά Χρυσαντίδου: Θετική στον κορονοϊό - «Ανεβάζω συνέχεια πυρετό, κρυώνω»

Η Αθηνά Χρυσαντίδου νόσησε από κορονοϊό και την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

H Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ "Power of Love".

Η ίδια με μια ανάρτησή της που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως έχει νοσήσει από την πανδημία του κορονοϊού. Η Αθηνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συμπτώματα που έχει από τον ιό.

Η όμορφη πρώην παίκτρια του ριάλιτι αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο της στο instagram: «Είχα μια ελπίδα ότι ο κορονοϊός δεν θα χτυπήσει τη δική μου πόρτα, την χτύπησα όμως. Έκανα το rapid test και βγήκα θετική, διότι εδώ και δύο ημέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κρυάδες, πονάνε τα κόκκαλά μου πάρα πολύ, ανεβάζω συνέχεια πυρετό, κρυώνω».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Γεύση και όσφρηση έχω, αλλά μπορεί να τις χάσω σε λίγες ημέρες. Το story αυτό το κάνω γιατί θέλω να προσέχετε. Να προσέχετε ποιους χαιρετάτε, με ποιους έρχεστε σε επαφή. Ο κορονοϊός δεν έχει πεθάνει ακόμη, υπάρχει αναμεσά μας, οπότε προσοχή. Θα χαθώ για μερικές ημέρες, αλλά η σκέψη μου θα είναι κοντά σας».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved