Τίτλοι τέλους: Χώρισε πρωταγωνίστρια καθημερινής σειράς
Showbiz

Τίτλοι τέλους: Χώρισε πρωταγωνίστρια καθημερινής σειράς

Έλα στη θέση μου: Hθοποιός της σειράς του Alpha χώρισε και αυτές είναι οι νέες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή...

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται καθημερινά στη μικρή οθόνη, μιας και συμμετέχει σε μια από τις πιο πετυχημένες δουλειές της TV. Η σειρά, Έλα στη θέση μου, δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους.

Μία από τις γυναίκες ηθοποιούς, πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη και την προσωπική της ζωή.

«Είμαι μοναχοπαίδι, αλλά είχα κι έναν αδερφό που τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε, πια έχω μείνει μόνη μου και έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Δεν πειράζει που δεν το γνώριζες. Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται και δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν.Αλλάζουν όλα στη ζωή. Αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και αν ρωτήσεις.... αναγκάζεσαι. Πρέπει να στηρίξεις εσύ τους γονείς σου και να φανείς εσύ ο δυνατός», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Στην προσωπική της ζωή μάλιστα η ίδια είχε βρει τον έρωτα στα μάτια ενός χειρούργου οδοντιάτρου. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τους είχε απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί σε βόλτες τους στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί. Δείτε για ποιους πρόκειται στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved