Survivor: Παντρεύεται πρώην παίκτης του ριάλιτι! Ντύνεται γαμπρός τον Αύγουστο
Showbiz

Survivor: Παντρεύεται πρώην παίκτης του ριάλιτι! Ντύνεται γαμπρός τον Αύγουστο

Survivor: Η κούκλα σύντροφός του έκανε τις νέες της δηλώσεις και μας αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για την προσωπική τους ζωή...

Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο Survivor 4, εκείνος όμως έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου του, ο οποίος και θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την αποκάλυψη έκανε η σύντροφός του, η οποία μίλησε ανοιχτά για τα σχέδιά τους.

«Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τις αξίες, που έχει, και το πόσο καλός πατέρας είναι. Επίσης ο χιούμορ του είναι κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν, με κάνει να γελάω συνέχεια. Έχει χρυσή καρδιά, απίστευτη υπομονή και είναι ειλικρινής πάντα. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία, που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έχω ήδη καταλήξει πώς θέλω να είναι το νυφικό μου. Και κουμπάρους έχουμε βρει και εννοείται πως ο γιος του συντρόφου μου θα είναι παραγαμπράκι, όπως παρανυφάκι θα είναι η βαφτιστήρα μου, που είναι κοντά στην ηλικία του», δήλωσε την Real Life.

Και συνέχισε τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή...

«Θα τα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Αγαπιόμαστε πολύ και πιστεύω ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Για εμένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και επειδή μεγάλωσα σε μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, σίγουρα θα με έκανε πολύ χαρούμενη η ευλογία της μητρότητας. Στην πρώτη καραντίνα αποκλειστήκαμε στη Σκιάθο μαζί τους για τρεις μήνες και ήμασταν συνέχεια όλοι μαζί, οπότε τον γνώρισαν καλύτερα εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι, πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ο σύντροφός μου μίλησε με τον πατέρα μου και με τα αδέρφια μου να πάρει την ευχή τους. Ήταν τζέντλεμαν και παραδοσιακός, κάτι το οποίο εκτίμησαν και τους άρεσε πολύ», είπε λίγο πριν τον γάμο τους.

Ο πρώην παίκτης από το πρώτο Survivor του ΣΚΑΙ θα ντυθεί γαμπρός. Δείτε για ποιον πρόκειται στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved