Γαία Μερκούρη: Τι συμβαίνει με την κούκλα κόρη της Δωροθέας και τον Άγγελο Λάτσιο;
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Τι συμβαίνει με την κούκλα κόρη της Δωροθέας και τον Άγγελο Λάτσιο;

Πολύ κοντά έχουν έρθει η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Μυστήριο βέβαια ακόμη αποτελεί το αν οι δυο τους είναι φίλοι ή μεταξύ τους υπάρχει φλερτ.

Το σίγουρο πάντως είναι πως Άγγελος και Γαία περνούν μαζί πάρα πολύ χρόνο με τους δυο τους να απολαμβάνουν στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία συχνά μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media δίχως ωστόσο να ταγκάρουν ο ένας τον άλλον διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ στο είδος της σχέσης που τους συνδέει.

Σίγουρα πάντως από ότι μπορεί κανείς να αντιληφθεί παρατηρώντας τις φωτογραφίες περνούν υπέροχες στιγμές μαζί.

Το περασμένο Σάββατο (17-04) μάλιστα ο γιος της Ελένης Μενέγακη και του Γιάννη Λάτσιου μας έκανε για μια ακόμη φορά την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Ο Άγγελος Λάτσιος ανήρτησε φωτογραφίες με την Γαία απαθανατίζοντας τις όμορφες στιγμές τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό! Μπορεί για αρκετό καιρό να απέφευγε τις φωτογραφίες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παραμένει ενεργός στο instagram, κάνοντας συνεχώς νέες αναρτήσεις.

Ο Άγγελος, τον τελευταίο χρόνια έχει αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση.
Θέλοντας να υιοθετήσει ένα πιο rock και νεανικό στυλ, αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά του, σε σημείο μάλιστα που στην αρχή είχαμε δυσκολευτεί να τον αναγνωρίσουμε.

Έχει αποκτήσει νέα τατουάζ και έχει ένα υπέροχο στυλ!
Αυτή τη φορά τον είδαμε πως περνά το Σαββατοκύριακο του ο 18χρονος με την Γαία και άλλους φίλους!

Το αν είναι μόνο πολύ καλοί φίλοι ή αν αυτή η σχέση είναι κι ένα από τα πρώτα φλερτ και των δυο… σίγουρα το μέλλον θα δείξει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved