Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό είναι το βιβλίο που δεν πρόλαβε να γράψει
Showbiz

Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό είναι το βιβλίο που δεν πρόλαβε να γράψει

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και ακόμη πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Την περασμένη εβδομάδα, καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν ο δικηγόρος κ. Βασίλης Ταουξής ο οποίος μίλησε με συγκίνηση για τον εκλιπόντα δημοσιογράφο.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα είχαν κάνει κάποιες συζητήσεις προκειμένου ο Γιώργος Καραϊβάζ να γράψει ένα μυθιστόρημα για τη ζωή του δικηγόρου. Αυτό φυσικά δεν συνέβη και έμεινε μόνο στα λόγια, αφού ο αστυνομικός συντάκτης δεν πρόλαβε.


Ο κ. Ταουξής συγκλονισμένος από την τραγική είδηση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Γιώργος μόνο φίλους κέρδιζε, τον αγαπούσαν όλοι. Ο λόγος του πάντα ήταν "to the point". Κι εγώ και ο Γιώργος ξέραμε να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον.... Τον τελευταίο καιρό ήμασταν σε συζητήσεις και μου είχε κάνει μια νύξη για να γράψει τη ζωή μου σε βιβλίο-μυθιστόρημα. "Αν έχω χρόνο θα ασχοληθώ με τη ζωή σου γιατί σε εκτιμώ απεριόριστα", μου είχε πει».

Δείτε το απόσπασμα μετά το 14' στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήθελε πάντα να βοηθήσει τα παιδιά και αξίζει να σημειωθεί πως στη μνήμη του δημοσιογράφου μετά τον αγώνα που ξεκίνησε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκεντρώθηκαν 155.000 ευρώ για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα πολυϊατρείο για τα παιδιά κι έτσι ο κόσμος που ήθελε να δείξει την αγάπη του και τη συμπαράστασή του για την απώλεια του αστυνομικού συντάκτη, μπορούσε να συνδράμει με ένα απλό μήνυμα που είχε συγκεκριμένη χρέωση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved