Χριστίνα Μπόμπα: Το σαλόνι της είναι υπέροχο αλλά η εγκυμοσύνη δεν την αφήνει να το χαρεί!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Το σαλόνι της είναι υπέροχο αλλά η εγκυμοσύνη δεν την αφήνει να το χαρεί!

Χριστίνα Μπόμπα: Βρίσκεται σε τηλεργασία, αλλά η φουσκωμένη της κοιλίτσα την δυσκολεύει ακόμη και εντός σπιτιού - Δείτε τις νέες φωτογραφίες...

Αντίστροφα μετρά πλέον τους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια. Πάντα δίπλα της, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώσει τα όσα όμορφα ζει, λίγο πριν γίνει μπαμπάς.

Πρόσφατα μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε η αγαπημένη του, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της...

«Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου και δεν σου λέω ψέματα, είναι αυτά τα δύο κοριτσάκια που θα έρθουν και να τα φέρει με υγεία. Ταλαιπωρήθηκε, είχε κολικούς πόνους η Χριστίνα και μας τρέξανε στα νοσοκομείο. Δεν βρήκαμε βασικά τι μπορεί να είναι, απλά πέρασε το σύμπτωμα, φύγαμε και περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε», είχε αποκαλύψει.

Πλέον, όλα κυλούν ομαλά για την εγκυμονούσα Χριστίνα η οποία περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας, εντός σπιτιού. Η ίδια μάλιστα περνά αρκετό χρόνο στις διαδικτυακές της δουλειές, ωστόσο πλέον η φουσκωμένη κοιλίτσα δεν της επιτρέπει να κινηθεί εύκολα, ακόμη και μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved