Survivor: Κοψιδάς - «Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς με απογοητεύουν εδώ και μήνες»
Showbiz

Survivor: Κοψιδάς - «Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς με απογοητεύουν εδώ και μήνες»

Survivor: O Γιώργος Κοψιδάς θυμάται τις πιο έντονες στιγμές του στον  Άγιο Δομίνικο, ενώ παραδέχεται πως μερικές από τις συμπεριφορές των παικτών, τον απογοήτευσαν αρκετά...

Για τη ζωή του, πριν και μετά το Survivor 4, μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και στις συμπεριφορές που τον απογοήτευσαν....

Στη ζωή σας λειτουργείτε εξίσου αρχηγικά όπως σας είδαμε να κάνετε στο «Survivor»;

Δεν το επιδίωξα να είμαι αρχηγός. Στο παιχνίδι, όταν μιλούν για αρχηγό, εννοούν εκείνον που κατευθύνει τα πράγματα και τις ψηφοφορίες επηρεάζοντας τους παίκτες. Όμως, αρχηγός είναι κάποιος που έχει μεγάλη υπευθυνότητα και προσπαθεί να κρατάει την ομάδα συγκεντρωμένη, ενωμένη και αγαπημένη. Είναι αυτός που, σε μια κρίσιμη φάση, μπορεί να πάρει την ευθύνη γιατί έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Έχει μεγάλη σημασία σε ένα τόσο ανταγωνιστικό παιχνίδι το ποιος διαθέτει την κατάλληλη ψυχολογία να παίξει τον τελευταίο πόντο και να αναλάβει το βάρος της ήττας. Εγώ δεν το επέλεξα. Τα παιδιά με εκτιμούσαν, με σέβονταν, μου ζητούσαν να τα συμβουλεύω και μου συμπεριφέρονταν σαν να είμαι αρχηγός. Κι αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το ότι κατηγορούμαι ότι κατεύθυνα ψηφοφορίες. Είναι αστείο. Όλοι εκεί μέσα ήταν ενήλικες με κριτική σκέψη. Κανείς δεν χρειαζόταν κάποιον να του πει πώς να ψηφίσει και πώς να συμπεριφερθεί. Αυτοί που ήταν δυνατοί αγωνιστικά ψήφιζαν πάντα με αγωνιστικά κριτήρια. Οι αδύναμοι ήταν αυτοί που αναζητούσαν δικαιολογίες.

Όταν φτιάξατε την Κόκκινη Ομάδα, ποιο ήταν το κριτήριο σας;

Επέλεξα παίκτες που πίστευα ότι είναι δυνατοί αγωνιστικά, αλλά πάνω απ' όλα παιδιά που αισθανόμουν ότι θα είχαμε μια καλή συμβίωση, χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Και
για το μεγαλύτερο διάστημα που ήμουν στο «Survivor» -πλην της τελευταίας εβδομάδας- το είχαμε πετύχει αυτό. Οπότε, δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου. Σίγουρα στην πορεία κάποιοι ενδεχομένως να βγάζουν ένα άλλο προφίλ, αλλά σε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι μπορεί να συμβούν τα πάντα.


Ο Τζέιμς πώς ήταν ως αντίπαλος αρχηγός;

Τον Τζέιμς τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαι 46 ετών και αυτός 23, έχει τα μισά μου χρόνια. Παρά την ηλικία του, όμως, είναι εξαιρετικά ευφυής, ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από το «Survivor». Αισθάνομαι ότι με σέβεται πολύ. Ειδικά την τελευταία μέρα είπε εξαιρετικά λόγια για εμένα στο συμβούλιο.

Βλέποντας το παιχνίδι απέξω, έχετε αλλάξει γνώμη για κάποιον παίκτη;

Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς με απογοητεύουν εδώ και μήνες, δεν είναι κάτι καινούργιο. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης, είχε ένα προφίλ που εκτιμούσα πάρα πολύ, αλλά τελευταία με στεναχωρεί με τον τρόπο που λειτουργεί και με όλα αυτά που λέει.

Όταν αποχωρήσατε, οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες σας έκλαιγαν. Πώς νιώσατε;

Κατ' αρχάς, δεν περίμενε κανείς να αποχωρήσω, ούτε κι εγώ. Και για μένα ήταν κάτι απρόσμενο. Δεν είχα προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο, δεν το είχα σκεφτεί καν. Πέρα από εκείνη την ημέρα που ήταν φορτισμένη, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που στα επόμενα παιχνίδια τα παιδιά μου αφιέρωναν τις νίκες τους.. Ήταν κάτι πολύ συγκινητικό που δεν νομίζω να έχει γίνει για άλλον παίκτη. Αυτό δείχνει ότι άφησα μια πολύ καλή αύρα πίσω μου και μια πολύ καλή παρακαταθήκη. Και χαίρομαι επίσης που, ενώ είμαι εκτός παιχνιδιού κάποιες εβδομάδες, βλέπω ότι ακόμη υπάρχουν τα έπαθλα και χορηγοί. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό το κομμάτι, γεγονός που με χαροποιεί πολύ. Το γεγονός ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου έμαθε τι είναι ο βιγκανισμός είναι τεράστιο κέρδος για μένα.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved