Η Πέγκυ Ζήνα στο πρώτο «Streaming Living Concert»
Showbiz

Η Πέγκυ Ζήνα στο πρώτο «Streaming Living Concert»

Μια υπέροχη βραδιά στις 22 Απριλίου με την... Πέγκυ Ζήνα

Με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια, Πέγκυ Ζήνα κάνει πρεμιέρα το νέο μουσικό γεγονός της Heaven Music.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, σε μία μοναδική εμφάνιση, σας περιμένει την Πέμπτη 22 Απριλίου στις εννέα και μισή το βράδυ, για ένα Streaming Living Concert γεμάτο μουσικές στιγμές και τεράστιες επιτυχίες.

Η Πέγκυ Ζήνα σας προσκαλεί να τραγουδήσετε όλοι μαζί αγαπημένα κομμάτια και να σας μεταφέρει στην οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα του Streaming Living Concert.

Συντονιστείτε στα official social media της Heaven Music στο Facebook και στο Instagram για να απολαύσετε ερμηνείες που θα αγαπηθούν.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό ερμήνευσε το τραγούδι «Ανατροπή», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη και περιλαμβάνεται στη συλλογή για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι. Η «Ανατροπή», ένα από τα πιο δυναμικά και επιτυχημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 2007, σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και πρώτο ερμηνευτή τον Κώστα Μαρτάκη. Η Πέγκυ Ζήνα, με τη μοναδική της ερμηνεία, το φέρνει στο σήμερα και μας συνεπαίρνει.

Δείτε την παρακάτω να κάνει πρόβες με τους συνεργάτες της για το Streaming Living Concert.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved