Φαίη Ξυλά: «Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

Η Φαίη Ξυλά είναι από τις γυναίκες ηθοποιούς που ποτέ δεν στήριξε την καριέρα της στην εμφάνιση της. Αντιθέτως, από το «Φεύγα», την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 2002, μέχρι και σήμερα, η Φαίη, μέσα από τις πολλές και ποιοτικές δουλειές της στο θέατρο, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, δεν μας αφήνει ποτέ να ξεχάσουμε ότι δεν είναι μία ακόμη ξανθιά κουκλίτσα, αλλά μια εξαιρετική ηθοποιός που απολαμβάνεις να βλέπεις.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Φαίη Ξυλά, τη θεωρεί ιδιωτική της υπόθεση και δεν τη χρησιμοποίησε ποτέ για να κερδίσει μερικά ακόμα λεπτά δημοσιότητας. Ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο ήταν ήσυχος και αρμονικός για 15 χρόνια και το διαζύγιο τους, το 2018, ήρθε εξίσου ήσυχα και ανακοινώθηκε με αξιοπρέπεια, λέξη-κλειδί που χαρακτηρίζει έτσι κι αλλιώς την προσωπικότητα της. Σήμερα, στα 45 της, παραμένει μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα, που επιβεβαιώνει το κλισέ ότι οι σημερινές σαραντάρες είναι οι καινούριες τριαντάρες και μπορούν ανενδοίαστα να ερωτεύονται νεότερους άνδρες.

Αυτό ακριβώς που κάνει και η ηρωίδα της σειράς «Έρωτας με διαφορά» στο Star, την οποία υποδύεται απολαυστικά η Φαίη, σε μια ελληνική ρεπροντιξιόν της «Σαραντάρας και του πρωτάρη».


Πώς είσαι αυτές τις μέρες;
«Μέσα στη γενικότερα άσχημη κατάσταση είμαι αισιόδοξη και παραμένω υγιής, Σε προσωπικό επίπεδο είμαι καλά»


Αισθάνεσαι τυχερή που εν μέσω πανδημίας είσαι από τους ανθρώπους του χώρου σου που έχουν δουλειά;
«Φυσικά και νιώθω τυχερή που εργάζομαι σε μια περίοδο που όχι μόνο στον χώρο μου, αλλά και γενικότερα έχει επέλθει οικονομική και ψυχολογική καταστροφή».

Ποια κοινά και ποιες διαφορές έχεις με τον ρόλο σου στο «Έρωτας με διαφορά»;
«Τα κοινά μας είναι ότι πρόκειται για μια γυναίκα κοντά στην ηλικία μου, μητέρα, εργαζόμενη και διαζευγμένη. Επίσης, ότι είναι ένα άτομο ειλικρινές με το συναίσθημα του και με ουσιαστικές σχέσεις. Αλλά, κατά τ' άλλα, οι καταστάσεις που βιώνει είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές μου συνθήκες ζωής».


Πιστεύεις ότι η διαφορά ηλικίας έχει κάποια σημασία σε μια ερωτική σχέση;
«Στις σύγχρονες κοινωνίες δεν αποτελεί πια ταμπού να είναι μεγαλύτερη η γυναίκα σε ένα ζευγάρι. Δεν είναι πλέον αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών. Η δομή της κοινωνίας έχει αλλάξει, δεν ισχύουν πια τα πρότυπα της πατριαρχίας. Οι γυναίκες είναι πλέον χειραφετημένες κι ανεξάρτητες και μπορούν να επιλέγουν τον σύντροφο της αρεσκείας τους. Για τον λόγο αυτό βλέπουμε όλο και πιο συχνά ζευγάρια όπου η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον άνδρα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα κάποια ταμπού, αλλά όχι στην πλειονότητα».


Έχεις κάνει κι εσύ σχέση με νεότερο άνδρα. Σε απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας; Ή μήπως σε έκανε να νιώσεις πιο ανανεωμένη;
«Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα».


Πώς ένιωσες με τη διάλυση του γάμου σου έπειτα από 15 χρόνια; Ήταν μια δύσκολη απόφαση ή κάτι που ήρθε σταδιακά με τον καιρό;
«Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ», εξομολογείται η ηθοποιός στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved